. Kako smo zavrsili staru, tako smo poceli i novu :-))) Pobeda od 2:0 u gostima protiv Orjenta. Deri Macvo sve redommmmmmm
Idemooooooo
. Kako smo zavrsili staru, tako smo poceli i novu :-))) Pobeda od 2:0 u gostima protiv Orjenta. Deri Macvo sve redommmmmmm
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Svim topelevenovcima Srećna Nova 2015. godina... da vas izbegnu trol rezultati i povrede ključnih igrača... da vam golmani i centralni vezni češće igraju za 8 i 9, nego za 3, 4 i 5... da vam stadioni uvek budu puni, a protivnički da budu prazni... da, kada jurite nordgene u ranu zoru, većina Vijetnamaca, Maležana i Indonežana ima preča posla... da kupujete igrače za 1 token, a prodajete oko 50. runde... ah, da... sve najbolje i u privatnim životima
Idemooooooo...
Kakav reset ljudi moji sinoc...auuuuu...
Znaci pokidao sam...
Prvenstvo 17.kolo
Prespavali smo prvu utakmicu u ovoj godini,jedva pobedismo 3:2 Crvenu Zvezdu,haos covece...
Sve mirise na ispadanjeee.....teska namestaljka
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Uprava Boca Juniors skupa sa trenerima,navijacima,oruzarima zeli sretnu i uspjesnu 2015 god uz obilje trofeja,zdravlja,hrpe tokena i sto manje ozljeda....nek ste zivi i zdravi
Screenshot by Lightshot
Prva ovogodisnja pobjeda , doduse jedva, spasio sam se u zadnji cas i jedno pitanje , zasto centralni vezni (MC) uvijek lose odigraju , kao da ih nema na utakmici , dovodio sam ih i sa specijalnostima, ali opet nista i prosjecna ocjena 6 .
startali smo porazom i to cudnim,naime igraci su mi prije utakmice bili na 89% kondicije moral savrsen a utakmicu sam zavrsio sa 0% kondicije igraca,nisam igrao napadacki vec normalno i presing na vlastitoj polovini
Nadalje u 74 min sam zabio gol za 1-1 da bi u iducem napadu Rakitic dobio drugi zuti (crveni) i dobijam gol naravno u 75 min nevjerovatno,ispada da sam odma faul napravio nakon gola doslovno i dobio gol,ispada da sam ko u rukometu dao gol krenuo sa centra igrac grub faul napravio i sedmerac pa jebem im sve
evo slika,depresivan sam