Predprošle sezone sam izgubio kod kuće prvu u ligi prvaka protiv prijatelja 3-1 kod kuće. U gostima sam vodio u prvom poluvremenu 2-0, ali nisam uspio zabiti 3. i ispao sam, a bio sam jako blizu. Zato je prošle sezone taj moj klub osvojio ligu prvaka, sreća se osmjenula.
Jedino mi je žao što iako sam osvojio ligu prvaka prošle sezone (ali bio 5. u ligi) ove sezone ne mogu braniti trofej. Vjerojatno bi programerima bilo dosta problematično izmjeniti sustav natjecanja da bi se takav tim ubacio.
Прва 2 кола у лиги зезнути противници, не толико по јачини колико је мој тим сада слаб због повреда ... Али смо извукли победе... Прва утакмица као гост 0:4, друга као домаћин 1:0 .. За сада сам задовољан како ово иде.. Победио сам и прву утакмицу у ЛШ, 2:1 и очекујем да лагано прођем кроз групу... за 4 дана ми се опоравља главни нападач и централни везни.. Па ће се ваљда и ефикасност поправити.. видећемо.. Токене немам да бих куповао нове играче, данас сам + потписао уговор да добијеш токене када победиш у лиги.. зезнуо сам се пошто сам потписао преко моба.. али јбг... кеш се штека од такмичења за следећу сезону.. :Р
Ntnk kako smo igrali danas?I da imali neko acc 10+ lvl treba prijatelju posto sam ja dobio 13 lvl pa da mozemo zajedno igrat ja igram na dva acc
Pozdrav svim forumašima iz Edinburga...
Otišli smo po prvu ligašku pobedu i vratili se sa suvenirima...
Galindo je napokon proradio i postigao het-trik, Djalma je postigao svoj prvi gol na asistenciju Bleka... Horgan ponovo očajan, druga petica uzastopno, vreme je da mu tražim zamenu...
Haruna je odigrao jubilarnu 100. utakmicu (2 gola)
Last edited by Steppenwolf; 12-17-2014 at 10:11 PM.
Dan 5 botova i dalje nema