Ovo je stvarno otislo sve u vrazju mater.
Kako ja ne mogu da nekog od prijatelja pozovem na utakmicu, imam jedan neki moj profil koji koristim za gaming i igram TE i nmg da prisustvujem utakmici koju sam sad igrao, a on lik pozove svojih 5 prijatelja nabiju posed i odigram na kraju 1:1 a trebao mi rezultat 1:0 za prolaz dalje.
Ne možeš da gledaš samo ako ti profili nisu na istom serveru...
@Steppenwolf
Jesam, nisam siguran, mislim da sam dovršio samo nekoliko kratkih, 2-3 možda, ostale nisam uspio dovršiti.
To je pitanje psihologije i sreće. U principu su pitanja takva da im odgovara samo jedan ili poneki određeni odgovori. Moraš zamislit da si u koži tog ispitivača kojem postavljaju pitanja i onda odgovarat šta i kako. Problem je što čim ponudiš odgovor koji njima ne odgovara, odmah survey završava i ostaješ bez tokena. Pitanja mogu biti o svemu i svačemu, ovisno kakvog ispitanika traže: vojnika, bolesnika, trgovca, studenta....
Pokušao sam s jednim dugačkim koji je trajao pola sata (nagrada je bila dosta tokena, 50-60), pisao sam jučer o tome, izbacilo me pred kraj nakon nekih 40ak pitanja, psovao sam sve po redu...
Npr. Tada su pitanja bila namjenjena američkom vojniku:
Da li si služio vojsku, gdje, koliko dugo, dal si bio u iraku, koliko dugo, za koga bi glaosvao na izborima (onda za svake izbore pojedinačno), šta misliš o isilu, jesi čuo za neke njihove političare, gradonačelnike, zastupnike, šta misliš o njima, da li SAD treba biti u Iraku, o sudjelovanju SAD-a u antiterorističkoj borbi i američanskoj vanjskoj politici...
Skoro sam vizu dobio nakon tih pitanja Ustanovio sam da jako dobro poznajem SAD, više nego što sam mislio (jer sam dao odgovore koje su htjeli čut ) mogao bih proći tako kao tajni agent
Last edited by t11_fan; 01-03-2015 at 10:44 AM.
Ex top eleven player
Braco moja valja mi ligu osvojit danas,
Screenshot by Lightshot jel vam ovo utice na igru i kakve su vam postavke, posto nisam primjetio neke promjene nakon promjene nekih opcija.. Jao kako je zanimljivo opet poceti igrati
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО