E pa tako se i meni desavalo bidujem a onda me neki lik nadbiduje,e onda se ja zainatim pa se teramo tako do besvesti,negde do 15 runde ako imam dovoljno tokena
Ja i nemam Bog zna koliko tokena a voleo bih imati bar 50 da mogu kupovati igrace.Juce sam kupio 2 igraca i to prilicno dobra,i plus poceo gradnju novog stadiona.Imao sam pri kraju prosle sezone 15 tokena i sad mi ostala 2.Proslu sezonu zavrsio na 12-tom mestu i dogurao do Play Off-a Internacionalnog Kupa.Ovo moj novi nalog,stari sam ugasio .Primite za prijatelja .Zovem se Sekula i iz Beograda sam.
Nevjerovatan!!
BLAUGRANA FC - The road to success...Team Showcase: http://forum.topeleven.com/team-show...wiss-team.html
7x 4x Runner-ups 3x 1x
@NTNK (o prošlosezonskoj temi ) Znam da je to za prošlu sezonu, zato sam namjerno tamo napisao, jer se na nju i odnosi
Ove sezone nemam nikakvih planova, pričekati ću koji dan da uopće otvorim tab s aukcijama, ali mislim da neću ništa kupovati, ne znam da li se išta promijenilo nakon reshufflea, tad je bilo previše ponuda, a prvih dana sezone je tradicionalno ludnica
Uostalom nakon prošlosezonskih rezultata sam sebe pitam da li se isplati kupovati svake sezone i koliko XD.
Danasnji ucinak,dovoljno da neki od novajlija bude na 7* za 2/3 dana ,uz to i oko cetrdeset crvenih