Sve cestitke . Ja sam sa svojim protivnikom jedva izasao na kraj ali u gostima ga pobedio 2:1
Sve cestitke . Ja sam sa svojim protivnikom jedva izasao na kraj ali u gostima ga pobedio 2:1
@NTNK pa nemoj da nas psujes
Kritikuj i velicaj nas ali psuj nemoj
Paaa,ako nas sve sastave,ko zna...
Dovedena su 4 nova igraca, mozda jos jednog uzmem, ali sumnjam, dakle ekipa je manje vise proslosezonska bez vecih promjena. Za sad je dva skauta u timu, i jos 3 ce uskoro to postati tako da eto..po zvijezdicama barem smo slabiji nego prosle sezone, ali svakako uigraniji, te se nadamo novim tofejima.
U obranu kupa smo krenuli veoma uvjerljivo
Pitam se jer sam u 25 sezona koliko sam igrao top eleven (35T/sezoni) osvojio kup 2 puta (ne računajući kupove s nivoa 1). Prošle sezone moji timovi koji su bio prilično slabiji (zbog toga što je nordeus uništio aukcije) bez mog vodstva napravili prilične uspjehe (uključujući osvajanje kupa). Takav uspjeh praktički bez trunke truda i vremena utrošenog, a nekad sam se trudio dosta oko top elevena, više neću, ma baš me briga
Što se manje opterećujem i trudim oko mog tima to budem sretniji s uspjehom i manje nesretan kod neuspjeha. Nemam volje da skupljam tokene ili kupujem da bi trošio preko 30 po aukciji, donedavno nisam toliko ni po sezoni trošio...