Originally Posted by vedran boca juniors stari moj ti kao da citas misli,ja obozavam igrat na lijevom veznom po mogucnosti ofenzivnom,nadam se da te necu razocarat,i da necu Aci morat kopacke cistit A ja obozavam desnog veznog, ali bez zahebancije, bolje ni sam ne bi izabrao
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Cmex Eh sad pa nemoj odmah takooo... Ipak vas dvojica imate najduzi staz ovde... Pusti nek osvoji bar jednom, pa da pravi vestu ovde na forumu... Pa naravnooooooooo, predajem se u startu Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Macva mozes slikat svoj tim i stavit ovdje?
Originally Posted by Mateo Šimunović Macva mozes slikat svoj tim i stavit ovdje? Evo, samo bice iz dva dela Idemooooooo
Idemooooooo
Bice zajebana borba NTNK vs Mačva
Macva znas sta? Ma idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Originally Posted by Mateo Šimunović Bice zajebana borba NTNK vs Mačva Za sada mrtva trka po kvalitetu... A i nisu se pojacali do kraja...
e Siniša kakav ti je ovo slepac bez specijalnosti sa 1*,to kao smanjujes kvalitet tima
Originally Posted by Cmex Pazi ima Crnog u odbrani (samo nick nagovestava da nece biti dobro za napadace) i ti kao pomoc na stoperu i ja ispred vas pa to je bruka!!! Fin sam ja, samo malo crn...
Forum Rules