Jedan igrac nam je branio danas, igraci slomljeni, umorni..poraz je bio neminovan, kad gledas tablicu mislis da je borba za prvo mjesto bila do zadnjeg kola, no odavno smo je rijesili pa smo mogli opusteno
Jedan igrac nam je branio danas, igraci slomljeni, umorni..poraz je bio neminovan, kad gledas tablicu mislis da je borba za prvo mjesto bila do zadnjeg kola, no odavno smo je rijesili pa smo mogli opusteno
Прошле и ове сезоне титулу смо освојили без неких већих проблема..
Екипица је данас појачана за 1 нападача.. Крибии-ја (специјална особина један на један), којем фали још 1 скил да буде скаут.. али имаће 5 звездица кад будемо прешли у 5 ниво.. И Крајцику фали скил до 5 звездице, у 5 нивоу 4...
Следеће сезоне можда доведемо 2 МЦ-а и 1 ДЦ-а ... И то можда.. Пробаћемо без трошења токена, осим ако не испадне нешто непланирано... Честитке свима који су освојили титуле.. ! Следеће сезоне још више среће и 3 круне
Rezime sezone 20
Prvenstvo
Ovo je bila jedna od tezih liga u nasoj povijesti, ponovno se pokazalo da smo najjaci kad je najpotrebnije, iako imamo na kraju samo 1 bod vise od Borca, to je zato jer smo imali veliku bodovnu zalihu pa smo trenirali igrace koji su stoga pruzili slabije partije i zaredali nekoliko poraza. Inace pamtit cemo ovu sezonu po lijepom nizu od cak 13 pobjeda, sto je stvarno odlicno u ovoj jakoj ligi, zbog tog niza smo i osvojili prvenstvo.
Liga prvaka
Kao i prosle sezone, kobno je bilo osmina finala, ovaj put protiv momcadi sa kojom bas nemamo srece..vec smo imali bolnih poraza od te ekipe.
Kup
Ispali smo vec u kvalifikacijama.
Momcad i statistika
Jeste da smo osvojili prvenstvo, ali nisam bio uopste zadovoljan...
U sezoni smo neporazeni, ali u nekim utakmicama je to moglo mnogo bolje.
Za ligu sampiona nemam sta da kazem, dobili smo protivnika koji je isao samo na posed lopte. Na svaku utakmicu je imao po 5-7 ljudi gde je dobijao posed. Tako da to nije ni cudo, pogotovo mozete videti finale, gde je rasturio protivnika, gde sam licno prisustvovao. Ekipa mu je losa u odnosu na protivnika, ali...U TE je vazan posed, bez obzira na kvalitet ekipe. Tako da sam se tu oprostio teske muke.
U kupu smo naleteli na dobrog protivnika u polufinalu, ali...U gostima odigrali odlicnu utakmicu ( 2:1 ) da bi kod kuce na svom terenu izgubili ( 8:0 ) to mi uopste nije bilo jasno.
No, sledece sezone ponovo cemo krenuti istim ovim tempom, ali takodje, bice renovirana ekipa iz temelja. Ova ekipa stvarno vise nema smisla. Pola ekipe skauta, nikako da se pokazu na utakmicama, ocene 6-7.
Last edited by ElN1N0 L.F.C; 01-10-2015 at 07:21 PM.
Au braćo, kako je ovo stresno bilooooo... al' slatko na kraju...
Rival za titulu je kiksnuo danas igrajući kod kuće 2-2 protiv tima koji se borio za mesto u LŠ... I još su dali gol u 90. minutu...
Tri boda nas je delilo od titule (imali smo bolju gol razliku, više golova), a za protivnika smo imali tim koji nas je (ne znam kako) tukao 2-0 u prvom delu sezone... Šestoplasirani tim koji ne može ni gore, ni dole, a njihov menadžer se baš naoštrio da mi ne da da pobedim... Kondicija na max, moral smo nakucali na max, stavili max bonus za pobedu i opet patnja... Njihov golman je branio nemoguće, hvatao lopte iz kornera... Naša odbrana je bila solidna, ali se napad lomio pred njihovim golom... A onda u 81. napadač Nesbitt napokon probija kroz sredinu, kratak pas i štoper Storgaard ima ga zabija... Goooool!!! Sreća, sreća, radost!!! Bili smo tek 5. po jačini na početku sezone, kupili smo samo dva igrača i uzeli titulu posle 4 sušne sezone!!!
AS Roma
Odbranjena titula sada i zvanicno
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮