Trik pitanje
Zašto je pravilo žutog trokuta za obranu drugačije nego za vezni red?
Npr. AML, ML i DML mogu igrati sa žutim trokutom na desnoj strani dok DL ne može na DR (dobije crveni trokut).
Trik pitanje
Zašto je pravilo žutog trokuta za obranu drugačije nego za vezni red?
Npr. AML, ML i DML mogu igrati sa žutim trokutom na desnoj strani dok DL ne može na DR (dobije crveni trokut).
Ne znam zasto,ali recimo ST ima crveni trougao kad igra AMC a zuti AML/AMR,dok DC ima zuti na DR/DL,i MC ima zuti na DMC/AMC a crveni na MR/ML...
Čini se da je to nekakvo pravilo sredine terena, AMC i MC (možda i DMC) imaju crveno ako igraju krila (AML/R ili ML/R) ali DC nema ako igra DL/R. Isto tako je zanimljivo da DML/R imaju crveno za poziciju DL/R, dok DL/R ima žuto za poziciju DML/R
Stavili su da svaka pozicija ima još dve alternative... Bolje da su stavili malo randoma, pa da neki levi bek može da igra kao štoper, a neki kao desni bek... U stvari, kad bi bilo individualno za svakog igrača, pa jedan može da igra samo na svojoj poziciji, a neki univerzalac može i 3-4 pozicije da pokriva...
Last edited by Steppenwolf; 12-15-2014 at 02:22 PM.
Kad smo kod trouglova na mobilnoj app postoje samo zuti.... To bi moglo da se ispravi
FC Red Star ✯✯☆
Au, napatih se na gostovanju u Turskoj... Ovi moji se ispromašivaše samo tako... Na kraju me sudija spasi penal lutrije penalom u 117. minutu... Horgan koji je juče bio igrač utakmice, danas je bio najgori u timu... Golman Jelić je bio na visini zadatka. Kako je igrao prošle sezone, sada je extra stratovao, samo da nastavi tako...
![]()