U prostorijama NK Dunav Ilok organizirana je mala proslava povodom osvajanja jesenskog dijela prvenstva, tako da su se gradjani uzivo druzili sa nasim igracima
Imali smo i par izvodjaca, prvi je nastupao nas veliki prijatelj i Ilocanin Dante zvijezda danasnje veceri i veliki prijatelj menadjera Aleksandar Ilok
Ovo je hebeno odlicna stvar u kojoj se mislim svi mozemo prepoznati, a i spominje nas grad
A posto imamo raznih prijatelja medju RAP populacijom, gostovali su i nekad popularni TRAM 11
Nakon osvajanja dominantno jesenskog dijela prvenstva navijaci su u transu!Sve pobjede,danas je ta niz umalo prekinut u derbiju protiv druge momcadi lige!
Sjajna utakmica u kojoj smo dominirali ali...
Nepobjedljivi!
A onda ludnica na Cibelesu navijaci su u transu ocekuje se naslov lige,lige prvaka a i kupa!Nakon ovih rezultata sve ide u prilog tome,ali trener Šimunović smiruje strasti ipak je sve u nogometu moguce,evo slika sa slavlja na Cibelesu!Ako se osvoji 3x ocekujemo jos vise navijaca!
Tooo Mateo
Stavio sam na transfer listu dvojicu igrača koje sam doveo na početku sezone... Odigrali su za 5 u poslednja dva kola i sa 3 boda prednosti me spustili na 3 boda zaostatka za prvim... Jbt, jel zna neko šta da radim sa jebenim veznjacima? koju god formaciju i stil igre da postavim oni igraju ko za k...c
Na kraju nekako do pobjede. Čuvamo prvo mjesto i bodovnu razliku.
Pobeda nad Realom i borba za titulu se nastavlja
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮