Page 48 of 175 FirstFirst ... 3846474849505898148 ... LastLast
Results 471 to 480 of 1765
Like Tree3834Likes

Thread: Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro PepG's Avatar
    Tako to izgleda kad se ide na sve ili nista

FC Red Star 🏆🏆🏆
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1419022667825.jpg   Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1419022679495.jpg   Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1419022688805.jpg  

Pro PepG's Avatar
    On je igrao sestougao u obe utakmice a slomila ga je formacija 4-2-1-3 u drugom poluvremenu totalna ofanziva

FC Red Star 🏆🏆🏆

VIP t11_fan's Avatar
    Dnevni report:
    TSG Hoffenheim iz oma lige igra iz krajnosti u krajnost: izgubim 5-1 u ligi, dobijem 4-0 u kupu hahaha. Tim već ima 5. ozljedu i to su sad gadni problemi. Osim toga neki bitni igrači su van forme.
    Celtic nema sreće, osim što sam doveo samo 1 igrača ove sezone, danas izgubim živce i potrošim skoro sve tokene, ostao mi jedan, izgubio aukciju. Zla kob se nastavlja rezultatima, u ligi je trenutno 9. sa 5 bodova. Mislim da je to neka kazna (karma) što sam izvršio kompletnu transformaciju kluba koji je nekad bio takođe TSGH (samo ne u oma ligi kao onaj postojeći). Tračak nade u donekle uspješnu sezonu je osigurana sljedeća runda kupa već ranije osigurana pobjedom 6-1 u prvom setu Ima još dosta vremena, samo fali resursa da se tim preporodi.
    Glavni tim je igrao 0-0 vjerojatno zato što sam propustio utakmicu. Tamo je stanje prilično dosadno pošto ostalih natjecanja nema. Nakon nekvalificiranja u LP i ispadanja u prvoj rundi kupa komentar menadžera je bio "Ja se riješio." Možda to i nije loše, tim može mirno pucati na vrh tablice s obirom da je prošle sezone potonuo na 6 mjesto.
    4. (bonus) tim, CFA (Clermont Foot Auvergne 63) je prošao dalje u kupu, u ligi i ligi prvaka je blizu vrha ali nije prvi. Dobri rezultati se nastavljaju, transferi su većinom odrađeni, treba još pojačati mu obranu. Pošto je taj tim prošle sezone bio 2. u ligi i osvojio kup, 1/4 finale LP, na njemu nema nikakvog pritiska ove sezone, želje su osvajanje Lige i bar 1/2 finale LP.
    Highlight of the day:
    Kupio danas DMC-a za TSGH tim, 2T. Stavim ga u prvi sastav u njegovom debiju, 2. minuta, ozljeda na 4 dana. Nijedan igrač mi nije igrao toliko malo do ozljede.
    Jaooo dugačkog posta, uuuhh... Izvinjavam se
    Last edited by t11_fan; 12-19-2014 at 08:15 PM.

VIP
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-sosan.jpg

Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    Dva razlicita izdanja u ligi i kupu,najbitnije je da nismo porazeni i da ipak idemo dalje u kupu

U kupu posle poraza od 2:1 kuci ipak idemo dalje zbog pobede od 5:0,imali smo srece i zbog njegovog crvenog

Samo da napomenem,napravio sam nov profil na ime Marko Ilic i nekako sam uspeo da upadnem na balkanski server i dodao sam neke od vas,mozda nekad stignem da navijam

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Ivan Jordovic View Post
    Samo da napomenem,napravio sam nov profil na ime Marko Ilic i nekako sam uspeo da upadnem na balkanski server i dodao sam neke od vas,mozda nekad stignem da navijam
    Sad sam odobrio zahtjev kad si napisao tko si, inace ove nove ne dodajem vise
    Sezona 27, Level 27

Dreamer Mateo Šimunović's Avatar
    Da se i ja javim sutra cu malo opseznije-moj acc glavni sve pobjede,onaj novi dovedeno dosta igraca,prodanih isto dosta sada imamo kompletan tim i rezultati su dobri 3 pobjede zaredom

VIP
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-fkp.png

3-0 kod kuće u kupu je bilo nedovoljno da se nadoknadi trol od pre 2 dana... Promašili smo preko 20 šansi...

Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-4.jpg
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-5.jpg

VIP t11_fan's Avatar
    Evo t' političkog skandala LOL
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-zg-bih.jpg
    Šalu na stranu, kad vidim ovakav tim uglavnom pomislim da je menadžer neaktivan, međutim ovaj kupuje na aukcijama, možda je bio odsutan prije toga. Vrijeme je da se i ja ponovo aktiviram na aukcijama. Prije toga treba i skupiti resurse. Počeo sam gledati video za tokene i booster, treba dić neke timove, ne želim upropastit sezonu ovako rano.

Apprentice Ad Fines's Avatar
    Каква текма...

Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

После овога морам да поразговарам са играчима :Р

Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg