Tako to izgleda kad se ide na sve ili nista
FC Red Star 🏆🏆🏆
Tako to izgleda kad se ide na sve ili nista
FC Red Star 🏆🏆🏆
On je igrao sestougao u obe utakmice a slomila ga je formacija 4-2-1-3 u drugom poluvremenu totalna ofanziva
FC Red Star 🏆🏆🏆
Dnevni report:
TSG Hoffenheim iz oma lige igra iz krajnosti u krajnost: izgubim 5-1 u ligi, dobijem 4-0 u kupu hahaha. Tim već ima 5. ozljedu i to su sad gadni problemi. Osim toga neki bitni igrači su van forme.
Celtic nema sreće, osim što sam doveo samo 1 igrača ove sezone, danas izgubim živce i potrošim skoro sve tokene, ostao mi jedan, izgubio aukciju. Zla kob se nastavlja rezultatima, u ligi je trenutno 9. sa 5 bodova. Mislim da je to neka kazna (karma) što sam izvršio kompletnu transformaciju kluba koji je nekad bio takođe TSGH (samo ne u oma ligi kao onaj postojeći). Tračak nade u donekle uspješnu sezonu je osigurana sljedeća runda kupa već ranije osigurana pobjedom 6-1 u prvom setu Ima još dosta vremena, samo fali resursa da se tim preporodi.
Glavni tim je igrao 0-0 vjerojatno zato što sam propustio utakmicu. Tamo je stanje prilično dosadno pošto ostalih natjecanja nema. Nakon nekvalificiranja u LP i ispadanja u prvoj rundi kupa komentar menadžera je bio "Ja se riješio." Možda to i nije loše, tim može mirno pucati na vrh tablice s obirom da je prošle sezone potonuo na 6 mjesto.
4. (bonus) tim, CFA (Clermont Foot Auvergne 63) je prošao dalje u kupu, u ligi i ligi prvaka je blizu vrha ali nije prvi. Dobri rezultati se nastavljaju, transferi su većinom odrađeni, treba još pojačati mu obranu. Pošto je taj tim prošle sezone bio 2. u ligi i osvojio kup, 1/4 finale LP, na njemu nema nikakvog pritiska ove sezone, želje su osvajanje Lige i bar 1/2 finale LP.
Highlight of the day:
Kupio danas DMC-a za TSGH tim, 2T. Stavim ga u prvi sastav u njegovom debiju, 2. minuta, ozljeda na 4 dana. Nijedan igrač mi nije igrao toliko malo do ozljede.
Jaooo dugačkog posta, uuuhh... Izvinjavam se
Last edited by t11_fan; 12-19-2014 at 09:15 PM.
Dva razlicita izdanja u ligi i kupu,najbitnije je da nismo porazeni i da ipak idemo dalje u kupu
U kupu posle poraza od 2:1 kuci ipak idemo dalje zbog pobede od 5:0,imali smo srece i zbog njegovog crvenog
Samo da napomenem,napravio sam nov profil na ime Marko Ilic i nekako sam uspeo da upadnem na balkanski server i dodao sam neke od vas,mozda nekad stignem da navijam
Da se i ja javim sutra cu malo opseznije-moj acc glavni sve pobjede,onaj novi dovedeno dosta igraca,prodanih isto dosta sada imamo kompletan tim i rezultati su dobri 3 pobjede zaredom
Klub su napustila dva igrača, irski MC Horgan i brazilski DC Campanholi...
Horgan je odigrao 39 utakmica i dao 9 golova... Ovu sezonu je počeo ocenom 8, a nastavio 6, 5, 5, 5... Što je mnogo mnogo je...
Campanholi je treći iz serije omladinaca... U klubu je proveo 7 sezona i na 158 utakmica dao 7 golova... Imao je samo jednu lošu sezonu, a sve ostale je odigrao vrlo dobro...
Poslednje sezone:
Jbt, Campanholi ode u 35. rundi, duplo više love sam dobio