U ligi prvaka minimalna pobjeda sa mijesanim sastavom, sa kojom smo prosli u drugi krug lige prvaka, bilo sa prvog ili drugog mjesta.
A u ligi takodjer minimalna pobjeda, kojom smo se vratili na 1.mjesto
Ljudi moji, dobrih vijesti nigdje..ovo je preslo svaku mjeru
Je li ovo realno? To je samo jedna u nizu..
NK Kosavin
Hahahha pa ovaj je isti Ladić, on je takve golove primao
Ali ona greska protiv Bordoa..uff a tako je malo Zvezdi falilo da udje u grupe
Moj glavni tim se zaj* dok me nije bilo, ali sad su dotjerani u red; 1. mjesto, gol razlika 41-0, 6 pobjeda i jedna neriješena. Osim glavnog tima, svi ostali su u kupu još uvijek, a u ligi prvaka blizu prolasku grupe.
OMA TSGH je 4. u ligi s 12 bodova. Ozljede konstantno ometaju sastavljanje prvog tim. Napokon je proigrao def.vezni, danas bio igrač utakmice u ligaškoj pobjedi 4-0.
Celtic pri vrhu u ligi i ligi prvaka, ali nigdje u vodstvu. Ima tešku grupu u ligi prvaka, kod tog tima je sve nesigurno.
Clermont je napokon dobio i jaču obranu i ima jedini roster (uz glavni tim) kakav sam želio, iako bih još se tu dalo malo rezervi pojačati ali štedim tokene. U ligi je pri vrhu, ali ni on nema vodstvo.
U ligi promenljivo kao i svake sezone na pocetku... ocekujemo neku seriju pobeda dok u LS odluka pada u zadnjem kolu najverovatnije gol razlika odlucuje, kup sutra branimo 3:1
FC Red Star 🏆🏆🏆