Drzimo se i dalje u samom vrhu:-)))
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Svaka vama cast,mene ljuste sa svih strana...ne znam zasto,ali mi se ne dopada...
Nemam komentar,menadzer nije ni bio prisutan,meni dosli navijaci(hvala svima)...ali...
Sta sad...i dalje delimo 2.mesto nas trojica...
Danas smo napokon imali lak zadatak, dosta slab klub, jedan od dva slaba u mojoj ligi, i velika pobjeda, sad opet slijedi serija teskih meceva.
![]()
U kupu rutinski koliko treba, u ligi ulazimo polako u seriju, sutra u LS prva mec lopta za osminu
FC Red Star 🏆🏆🏆
Ovo je bio početak moje specijalnosti za golove u kasnim minutama, bilo je još takvih utakmica, nemam sve screenshot-ove.
OMA tim je prošao ovu rundu kupa. OMA liga kreće od sljedeće sezone iz početka s nivoa 1 pa da znate da se možete uključiti. Pravila: 35t/sezoni, obavezni screenshotovi aukcija, tokeni i paketi se smiju dobiti samo iz infrastrukture, u utakmicama ili od prijatelja. Na taj način smo željeli maksimalno izjednačiti količinu resursa u svakom timu tako da bi neke druge stvari došle do izražaja.
Prošle sezone bih bio prvak da sam bio aktivan cijelu sezonu, na početku sam ubijao, 11 pobjeda zaredom, 46-0 gol razlika, na kraju završio 5.
![]()
Liga za sada ide lijepo....jos uvjek zalim za porazom...,evo i moja postava
![]()