Skini ovaj program https://app.prntscr.com/bs/ i koristi prnt scr tipku na tipkovnici i koristis klasican copy paste.
P.S dobro nam dosao
Skini ovaj program https://app.prntscr.com/bs/ i koristi prnt scr tipku na tipkovnici i koristis klasican copy paste.
P.S dobro nam dosao
U ligi smo danas režirali prelaz iz 2 u 1, za sada bez kiksa. Sutra derbi protiv Istorikos FC.
Uskoro revanš kup utakmice...
Sinisa,idemoooooo...
Dodji mi sutra,dodji...
U ligi pobeda:
A u kupu protiv penzosa izgleda da nije moglo bolje
Odvalio me je lik pošteno. Prevelik rezultat za odnos kvaliteta ozmeđu nas dvojice. Ali dobro idemo po duplu krunu
Napokon mene malo trol da pogleda, iako nije tako izgledalo na početku... Prvo mi gol ćušne igrač sa 2 zvezdice, jedan na jedan... Posle izjednačenja iz prekida gomila napada i ništa do 89. minuta... A onda Galindo ostaje jedan na jedan sa golmanom koji ima specialnost i naravno, ovaj odbrani... A onda korner za pobedu, Galindo najviši u skoku!!! Prvi smo sa 4 boda prednosti...
Finale kupa i LS :-)))
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ima da te otresem kao Zivorad Milunku na sred njive...
Nitko ne piše ujutro osvrt o rezultatima i drugim događanjima (logično) zato ću ja haha
Jučer šarenilo rezultata, a ni danas nisu vijesti bajne.
Celtic je relativno dobro prošao u kupu, jedna od rijetkih dobrih vijesti za njega, a dobio je i 2 nova igrača, DC-DMC i DC-DR. Jučer ubijen u ligi 4-0 (ne znam dal je sreća ili nije što sam propustio tu utakmicu), poraz i u kupu ali prošli su dalje. U ligi je na 6. mjestu U LP ima 2. mjesto iza vodećeg jačeg tima (protiv kojeg danas igra kod kuće), 6 bodova, prilično nesigurno, grupa je izjednačena i do kraja je sve moguće.
TSGH izvukao 2 nivoa viši klub sa igračima od 6* i 7* Ni on nema baš sjajne rezultate, neusporedivo lošiji u usporedbi sa početkom prošle sezone (5. u ligi), mislim da neću u njega ništa ulagati jer bi trebala oma početi iz početka, tako da ću štediti resurse za novi klub.
Clermont Foot 63 5. u ligi, u LP danas ima priliku osigurati prolaz grupe protiv zadnjeg i prilično slabijeg tima (2* razlike), u kupu će igrati protiv prilično jakog protivnika (kvalitetom smo izjednačeni) ali limitiranog na 43n3 formaciju (roster mu se temelji na tom sastavu) tako da ću tu pokušati ostvariti prednost. 43n3 mi zna stvarati dosta problema, 4141 mi nije previše efektivan protiv nje, vjerojatno ću se odlučiti na 3n151, 3n1411 ili nekakav 352.
Glavni tim nema briga jer se u ligi za sad sprda s ostalima (43:1 gol razlika) a ostalih natjecanja se ranije "riješio"
Cestitke svima na dobrim rezultatima, ja danas imam relativno laganog protivnika u ligi, ocekuje se ubedljiva pobeda. Veceras overavam i prvo mesto u grupi LS
U kupu sam izvukao slabijeg protivnika sa 90% tima od 30 i vise godina
I jedno pitanje: sta mislite o formaciji 4-5-1 ravna izgleda mi dosta jaka.. Imam jedan tim u ligi koji sa tom formacijom ne zna ni za sta sem pobede i trenutno deli prvo mesto sa mnogo jacim likom, a slabiji je i od mene dosta i od jos nekih timova . Pozdrav i srecno nam bilo danas