Vidim na proslim ste stranicama govorili o specijalnostima, e pa meni ova za kornere ni malo nije pomogla, sada ne znam da li je do igraca, al je evo u 24 utakmice sezone beskorisna bila
Vidim na proslim ste stranicama govorili o specijalnostima, e pa meni ova za kornere ni malo nije pomogla, sada ne znam da li je do igraca, al je evo u 24 utakmice sezone beskorisna bila
Cestitke Real Madridu i Macvi
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Meni je korner jedna od najjačih specijalnosti, pogotovo na ST-u. Možda je to dobra kombinacija formacije i taktike, ne znam, moj ST (korner specijalist) u 4141 je asistirao manijački iz kornera Znao je imati 30ak ligaških asistencija po sezoni.
Uglavnom moje mišljenje je da igrač ako može igrat sa 8-9 ako mu odgovara način igre tima (formacija, taktika, pozicija) tako da vjerujem da je zbog toga bio efikasan. To dokazuje činjenica da npr. MC može desno igrat odlično, a lijevo katastrofa.
Našao sam podatak, dotični ST je u ligi 4 imao 27 nastupa, 15 golova i 33 asistencije. Ukupno je u 95 utakmica imao 55 golova, ali puno više asistencija (nema statistike za ukupne asistencije)
Znam da je na kraju imao između 100 i 110 utakmica, prodao sam ga na nivou 5 a doveo na 1.
Obožavam takve napadače
Last edited by t11_fan; 01-08-2015 at 09:31 PM.
Ex top eleven player
Ne znam da li to ima veze, primjetio sam da 4141 i neke druge formacije s 1 ST-om dosta pomažu veznom redu da zabija. U OMA ligi u prvoj sezoni moj MC u toj formaciji je bio prvi strijelac (slika ispod). Tad sam se zaj€bo ko nikad jer sam prodao veznog u top formi, a prodao sam ga jer je vrijedio para, kupio 3 igrača za te pare ali ga nisu nadomjestili, 2x mijenjao kompletan vezni red dok sam uspio dobit neke normalne veznjake koji ne dobivaju ocjene 5-6. Point: na iskustvu se uči
Sad u Celticu imam sličnog veznjaka, još boljeg jer je specijalist za slobodne udarce, također prvi strijelac lige, zabija kao nekad Juninho (jbt što fale današnjem nogometu takvi veznjaci, malo ih je, gotovo da ih nema)
Ex top eleven player
Ovo je bilo ODLICNO, odigrano je 8 prijateljskih utakmica i gotovo maksimalan broj bustera smo dobili, nismo dobili samo jedan crveni zbog jedinog zutog kartona u 8 utakmica koji je napravio nas MC Robles. Zaradilo se nesto novaca, dva igraca, Boss i Dembele su nam postali skauti cime su kupili ostanak i sljedece sezone, a zaobisle su nas i ozljede, tek jedna ozljeda u zadnjoj utakmici. Sve u svemu ovo je super proslo. Jes da nam je sad ekipa u ovakvom stanju, ali nema veze.
Ovi sto su skauti sigurno ostaju i sljedece sezone kod nas.
Last edited by Aleksandar Ilok; 01-08-2015 at 09:47 PM.