Ma bre, ne trenirajte više igrača kog ste doterali do 4 ili 9 i samo hoćete da ga prodate... To vam je najbolje rešenje za bug...
Ma bre, ne trenirajte više igrača kog ste doterali do 4 ili 9 i samo hoćete da ga prodate... To vam je najbolje rešenje za bug...
Mogu se oprostiti od titule,izgubio sam od prvog u Ligi 2-1 . Ostaje mi da cekam finale LS.Drugi finalista je bio sa mnom u grupi,pobedio sam ga formacijom 4-2-2-2 sestougao i to 4-2.Valjda cu imati srece da osvojim pehar Lige Sampiona
Screenshot by Lightshot a ovo izbacuje gore kada se u igru ulazi pa pitam
najtezi poraz u karijeri,opcenito gledano sve profile i sezone
tragedija neznam kako ni sta,igrao sam 4-5-1V a on uski dijamant
ponizio me 8-2 strasno nesto
NISAM IGRAO SA IGRACIMA NA KRIVIM POZICIJAMA,dakle svi su igrali gdje bi i trebali.
Ovako nesto nisam dozivio a cak imam i jaci tim od njega
MISLIM DA JE VRIJEME DA RAZMISLIM OZBILJNO O PRESTANKU IGRANJA,jer ovo ni po cemu nije realno
@ Vedran Uuuu gadno ne znam do čeg je, forma, taktika ili formacija, ali gadno je. Probaj promijenit poziciju igrača koji nisu u formi i onda odigraj s tim igračima u sastavu prijateljsku da vidiš kako će reagirat. Ustanovit ćeš sigurno da li su za ostanak u timu ako se forma popravi ili su za prodaju ako im ne možeš nać odgovarajuće mjesto.
Ex top eleven player
pa koju god formaciju,taktiku sam pokusao zadnja 3-4 dana samo gubim od zadnjih 16 utakmica imam 3 pobjede otalo porazi s time da od 3 pobjede 2 su na penale,katasrofa od borbe za titulu bio sam prvi skoro cjelu sezonu...sad imam 3 poraza u nizu i cak sam u situaciji da cu mozda 5-ti bit na kraju, jer mi 5-ti zaostaje 6 bodova samo a snjim jos moram i igrat,a kiksvei mi se redaju ko hamburger u Mcdonaldsu