Njuz dot kom
Glavni tim popravlja gol razliku na +99 pobjedom 7-0, ako uopće taj podatak bude bitan (gdje smiley za ironiju ?) Naravno, vodeći nije kiksao (za razliku od mene posljednjih dana ) pa je zadržao jadnu, ali bitnu prednost od jednog boda koju će vjerojatno sačuvati do kraja sezone.
Celtic je dobio direktnog protivnika (drugoplasiranog) s 0-1; još jedna pobjeda sa +1 gol razlikom, Celtic ih niže, samo neka nastavi, bitnija su mi ta 3 boda nego gol razlika koju imam kod glavnog tima pa mi sad ništa ne znači.
Clermont bi mogao ponoviti 2. mjesto lige od prošle sezone, prvoplasirani bježi 14 bodova (ima 66 bodova, 22 pobjede+poraz) a 3. tim je 1 bod iza tako da će uspjeh biti ako sačuvam 2. mjesto.
Ali zato bi mogli doći na svoje u Ligi prvaka... Finale je tu, 6-1 ukupan rezultat (1-2 u gostima i 4-0 kod kuće; screenshot) čak sam kvalitetom favorit u finalu. Corrine Diacre može učiti od mene kako se vodi taj klub Glavni problem su ozljede danas bilo ukupno 6 igrača out, samo jednog sam oporavio pa je ostalo 5, sutra mislim da će biti jedan manje. Stigao je akademac za prodaju, ali zbog finala LP prodaja igrača je odgođena, tako da će on pričekati na svoj red.
TSG Hoffenheim je u poziciji koju ja zovem vukoj€bina (objašnjenje: pozicija na ljestvici od 5. do 7. mjesta, a predaleko od 8. za izbjegavanje promocije i predaleko od mjesta za ligu prvaka). Danas igrao 1-1 sa prvoplasiranim, ili bolje rečeno izvukao 1-1 XD