Danas finale idemoooooooo
Ma samo gruvajte i dobro nam dosli na forum
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Normalno da će biti još Imamo 10x više stranica i postova od engleskog foruma hahahaha. Sporadično tamo objavim neki post da im prosjek popravim
Celtic je jutros izgubio od Liverpoola 2-1 što je manje bitno, ozljedio se ST na 6 dana što je najgore
TSGH je u vukoj€bini ali ima razloga da se slavi iako nema trofeja
DL je zabio 5 golova danas Nadam se da će se vidjeti ovdje na slici, označeni su golovi zvjezdicama pored njegovog imena.
Pitali smo i Vlaovića za komentar, koje je njegovo viđenje ove utakmice i ovakvog rezultata?
Kratko je prokomentirao: (slika)
Ex top eleven player
Sad posto su mi ove direktne ponude nove, nije toga bilo prije kada sam igrao, sada kada napunim taj 4 level, jel ja mogu slati ponude igracima ispod 4 levela, il da probam sebi nabaviti kakav profil veci od 4 hahaha
@Sarma ponude možeš slati za igrače koji imaju kvalitetu od 3-5*. Razlika je u tome što putem pregovora možeš kupiti isključivo igrače koji imaju 5* i jedan trebaju jedan skill poen da postanu skauti, a ako hoćeš kupit bilo kojeg igrača od 3-5*, onda to možeš od svojih prijatelja koji su na istom serveru. Dakle, ako već želiš trošiti tokene na pregovore, najbolje ti je dodati za prijatelje neke igrače s viših nivoa (optimum je 2-3 nivoa razlike). Onda u njihovoj momčadi potražiš igrača koji je njima rezerva ili zamjena jer se takvih lakše odreknu.
Ne zaboravi da nakon početne ponude (6-10T) za svaki token koji ide vlasniku igrača ti plaćaš dodatni token.
Npr. ako je početna ponuda 8T, a ti želiš svom prijatelju dati 3T, platiti ćeš 14T sveukupno
I to je to,zavrsavamo kao drugi,medjusobni skor sa prvim je 1-1 ali mi smo gubili od ovih sa dna
A od sledece sezone bicemo neaktivniji na ovom profilu
Ovo je novi profil na balkanskom serveru na kome planiramo da nastavimo aktivno sa igrom,ima T i bustera ali budzet nije bas kako treba pa se nadamo da u sl.sezoni nece biti potroseno puno T i da ce ostati za neki kredit iz banke
U ligi jos uvek imamo sanse za LS ali danas igramo protiv drugog koji je slabiji po Q a sutra protiv prvog koji je dosta jaci,mada i da ostanemo na ovom mestu bicemo zadovoljni a sl.sezone ce biti bolje
Ostaje nam da se nadamo da ce biti dobrih i mladih botova sl.sezone
Jedan savet svim menadžerima: Nikada ne ulazite na igru pijani možda vam se desi da prodate pogrešnog igrača