Nije ni loša stvar biti van balkanskog servera, barem nema nekih klubova punih tokena pa su aukcije za dobre igrače dostupnije token siromasima LOL
Ex top eleven player
AS Roma
Veceras utakmica za odbranu titule
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Zavrsna tabela:
Kratak rezime sezone:
Liga: dosta muka na startu cak je i tank bio u opticaju ali onda sreca pocinje da me prati prvo sam hteo samo plasman medju cetiri,
negde pet sest kola pred kraj izbio sam na prvo mesto i tu ostao.
Kup. nije lose osminafinala i ispadanje na penala.
Liga sampiona: bez mene posto sam tankovao proslu sez.
Plan za sledecu sez: par pojacanja prvenstveno u odbrani a ostalo zavisi od ponude na tl.
Miloše i meni su isto pustili botove
Mada svejedno meni treba samo 1-2 igraca i to je to,posto ce igraci ostati svi isti osim jednog dc-a on ce vjv. ispasti iz prvog tima
ja se vjerovatno necu nesto puno pojacavat pokusat cu po prvi puta nesto napravit sa 90% igraca od ove sezone,dakle ove sezone svi sto su skauti ostaju a koji nisu idu u prodaju i dovodimo toliko igraca mozda 1 manje...dakle trenutna momcad plus 4-5 pojacanja
pa kako bude bude,bas da vidim kako ce bit,obicno sam svake sezone 10-12 igraca kupovao minimalno ali ove cu bas stvarno minimalno kupit
REZIME SEZONE:
-4 mjesto u ligi
-1/2 finale LP
-Kup 2 runda
CILJ JE BIO UZET LP I BITI MEĐU 4 U LIGI,ETO NISAM ZADOVOLJAN 50% UPJESNOST SEZONE
Last edited by vedran boca juniors; 01-10-2015 at 02:36 PM.
Pozdrav momci, novi sam na forumu pa zelio nesto da pitam , ova 2 igraca mlada sto dobijemo iz omladinske skole vrijedili li.potpisat ugovor i davat 25 tokena .