Cao ljudi nov sam na forumu . Nikad nisam kupio tokene,ali mislim da imam solidan tim.Liga trenutno 2. mesto,Liga Sampiona odlicno,uso sam u finale,u kup rano ispao. Citao sam mnogo toga o formacijama ovde na forumu.Da li je ova formacija dobra?Nemam neku stalnu formaciju,uglavnom u ranijim lvlima mi je bila 4-1-2-1-2 uski dijamant .Trenutno koristim ovu za danasnji mec.Daj te mi neke savete za ovu formaciju.Hvala unapred Nadam se da cu biti aktivan na forumu
AtleticoMadrid,
Dobrodosao na forum...
Uzivaj i nek ti je sa srecom u menadzerskoj karijeri...
Brate dodaj da se dogovorimo..
https://www.facebook.com/top11fan
Pozdrav i dobrodošao.
Ne znam da li si čitao već neke teme po forumu, ali ponoviti ćemo:
najbitnije je da su igrači u formi. Ako igrač ima konstantnu formu 5-6, pokušaj mu promijeniti poziciju (npr. da zamijeniš pozicije svojih štopera) obrativši pozornost na to koja mu je jača noga. Čak se zna dogoditi da univerzalci ne igraju dobro lijevo i desno.
Ako se forma ni tada ne promijeni, prodaj tog igrača neovisno o njegovoj kvaliteti i svim ostalim osobinama.
Svaka je formacija dobra protiv nekih i ranjiva na neke druge.
Kod tebe primjećujem zanimljivu (meni nelogičnu) uporabu strelica. Dakle, braniči svakako igraju obranu, napadači napad, tako da strelice koje ti na njima trenutno koristiš i nemaju neku funkciju. One više koriste veznom redu, a nekad i napadu (ako se koriste 3ST-a)
Strelice koristi prema protivničkoj formaciji. Npr. ako protivnik ima AMC, stavi plave na MC (ako već nemaš DMC u 1. sastavu)
Postoji dovoljno postova i tema na forumu o igri, guglaj, možeš se dosta naučiti, tako sam i ja. Uvijek možeš pitati, ali treba imati predznamnje
Ako nisi kupovao tokene, odlično, i bolje
Vidjet ćeš s vremenom kako su nesretniji i frustriraniji oni koji ulože pare u igru pa ih igra troluje
Ex top eleven player
NTNK
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО