Na dostignuća sam i zaboravio
Šteta što se "retroaktivno" računa samo "stara škola" dostignuće (koliko dugo igraš t11), da su se od ranije računali ostali svi bi imali lvl4 mogul i slično.
Turci su jaki, možda najaktivniji poslje igrača iz Indonezije i Vijetnama pa i Rumunjske (odalke ima najviše klubova ali ne baš toliko aktivnih). Pripazi na igrače s viših nivoa koji su preuzeli novi klub, oni su uglavnom puni tokena i boostera.
Transfere radi rano ujutro ili kasno navečer tada bude slabija aktivnost na aukcijama. Sretno u kupu ako si još u njemu
Ex top eleven player
Ma nisam u kupu, nazivcirao sam se puno, ne znam dosao sam do one 2-3 runde i izgubio od bota.. Hvala uglavnom , takodjer i ono referali su novi Sreca sa Azijatima se jos nisam susreo, i da pitanje za to preuzimanje klubova, jel se moze samo jednom preuzeti drugi klub i jel se moguce vratiti na prosli klub koji si vodio? Ili se cak mogu voditi 2 odjednom, posto mi je i to novo
Možeš voditi 1 klub odjednom (na jednom profilu). Drugi klub možeš preuzeti nakon 28 dana od preuzimanja novog, odnosno svake sezone možeš 1x preuzeti novi klub. Nije moguće vratiti se u prošli klub, ali je moguće vratiti se na prošli nivo ako se otvori slobodan klub na tom nivou. Svaki puta kad pokreneš igru dobiješ novu listu klubova za preuzeti, ali nakon nekoliko puta shvatiti ćeš da se tu samo "rotiraju" jedni isti klubovi, nasumice ti ponude neki. Kad preuzmeš novi klub ostaju ti tokeni, boosteri i dostignuća.
Kad menadžer napusti klub, svi igrači se automatski otpuste i postaju free agenti, klub dobija novo ime, grbove i igrače (uglavnom kvalitete 2-3*) To je razlog zašto ne možemo preuzeti klub koji na tom nivou ima više od 3*
Ima na engl. forumu moj tutorial o preuzimanju klubova (link: http://forum.topeleven.com/tutorials...-new-club.html), mogao sam ga napisati i ovdje ali ne znam zašto nisam, možda zato što su ovdje sve stare iskusnjare
Moze mi ko objasniti oko tokena ovo sto pricate , tanak sam sa njima pravo
Ma brate i ja sam, 3 imam , Sad cuvam za sljedece sezone da se ima, ako vidis da je kakav turcin il azijat bidovo, ako nemas barem 15-20 tokena da dadnes za igraca nemoj ni pokusavat,tokene uvijek mozes kupit, i nemoj ih trosit na bezvezne stvari ili igrace koji ti i ne trebaju toliko
..................................
Last edited by vedran boca juniors; 01-02-2015 at 05:34 PM.
Ne znam koji je vrag ljudima da u zadnjih 10ak dana sezone troše tokene ko ludi na tim nižim nivoima, možda zbog neiskustva.
Jučer sam kupio 3 igrača na nivou 9 za 4 tokena, sića, nigdje žive duše na aukcijama . Osjetio sam da su ostali konkurenti u LP slabiji pa se hoću maksimalno pojačati Doveo DC-DMC Q61 a obrana i psiho-fizičke 67
U ligi sam 4. + ozljede, morao sam kupovati iako to riješim puno ranije u sezoni.
Ja sam se zajebo jer sam mislio da sezona duze traje, ne znam zasto Ali sigurno sam u top 2, iz kupa ispao davno, nema smisla kupovati igrace kojima ce ubrzo opasti vrijednost
Povrijedio mi se najbolji asistent , a sutra mi uzvrat LP .....
Ja bidujem samo tamo gdje niko nije bidovao , cim vidim da je neko bidovao lagano zaobidjem tog igraca , a ovako kada nikog nema bidujem pa sta Bog da