3834Likes
-
Dreamer
Ja sam se zajebo jer sam mislio da sezona duze traje, ne znam zasto
Ali sigurno sam u top 2, iz kupa ispao davno, nema smisla kupovati igrace kojima ce ubrzo opasti vrijednost
-
Povrijedio mi se najbolji asistent , a sutra mi uzvrat LP .....
Ja bidujem samo tamo gdje niko nije bidovao , cim vidim da je neko bidovao lagano zaobidjem tog igraca , a ovako kada nikog nema bidujem pa sta Bog da
-
VIP
Za nivo 2 je 600K po igraču limit; za te i manje pare se nađe kvalitetan igrač a jeftin. Podesi cijenu karata na 6 i to je to. Ne zaboravi odbarati kapetana, mislim da to nekad ima jak utjecaj formu momčadi. Izbjegavaj igrače starije od 30 godina tako da kad ih budeš prodavao izvučeš pare od prodaje prije nego što se umirove. Ako imaš igrača koji stalno igra 5-6, promijeni mu poziciju ili ga prodaj (ako ne proigra). Jedna zanimljivost je da su igrači na nižim nivoima potpuno ludi za igračima sa specijalnim vještinama. Takvi igrači na aukcijama su magnet za ponude, neovisno o kvaliteti i starosti.
Ex top eleven player

-
Dreamer
Ja sam kupio jednog napadaca od 20 godina, specijalista za penale za 1 token, evo ga sad je skaut, a inace ne nudim za takve igrace jer ih vrlo vjerovatno necu dobiti
-
Bgm na 11 nivou slabo ima akcija na transfer listi , jedino oni 74 i to uglavnom 18-19 godina tu se zna desiti da bude 10-tak rundi , a ovako 25-30 godina niko ne biduje tako da ja tu lagano uletim
-
VIP
Na 14 sam nekim čudom prodao 2-3 igrača, igram samo ligu pa mi ne trebaju 22 u timu. Čak sam stavio 5* MC na prodaju kojeg sam kupio ove sezone, nije imao nijedan nastup, bezveze ga doveo XD. Sad kad pogledam ovu sezonu, staru gardu i nisam morao prodavati, ali nisam puno tokena potrošio, samo žalim što nisam nordgene doveo... Bit će za sljedeću sezonu puno para za nordgene
a i 60ak tokena.
Sutra bi moj GK trebao upisati 160. nastup za klub. Trenutno ima 4* kvalitetu 82 i def. skill 96 što znači da će u klubu ostati i sljedeće sezone
-
Dreamer
Jurimoo po 37 pobjedu zareddooom,glupo danas posto nema kupa vjv. Odgodili utakmicu da kup bude zadnji dan sezone xD
-
Dreamer
Ja sam vala u krizi sa novcima, zao mi prodat koga bilo posto se borim za prvo mjesto i dalje, samo oko 100 k imam, jedva cekam kraj,bonuse i novi ugovor,pa pojacanja za LP
-
Serbian Forum Moderator
-
Serbian Forum Moderator
Zahvaljujemo se Vedranu za ovaj poklon...

Nisi morao da se trosis,iskreno...
Hvala jos jednom...