Danas smo napokon imali lak zadatak, dosta slab klub, jedan od dva slaba u mojoj ligi, i velika pobjeda, sad opet slijedi serija teskih meceva.
Danas smo napokon imali lak zadatak, dosta slab klub, jedan od dva slaba u mojoj ligi, i velika pobjeda, sad opet slijedi serija teskih meceva.
U kupu rutinski koliko treba, u ligi ulazimo polako u seriju, sutra u LS prva mec lopta za osminu
FC Red Star 🏆🏆🏆
Ovo je bio početak moje specijalnosti za golove u kasnim minutama, bilo je još takvih utakmica, nemam sve screenshot-ove.
OMA tim je prošao ovu rundu kupa. OMA liga kreće od sljedeće sezone iz početka s nivoa 1 pa da znate da se možete uključiti. Pravila: 35t/sezoni, obavezni screenshotovi aukcija, tokeni i paketi se smiju dobiti samo iz infrastrukture, u utakmicama ili od prijatelja. Na taj način smo željeli maksimalno izjednačiti količinu resursa u svakom timu tako da bi neke druge stvari došle do izražaja.
Prošle sezone bih bio prvak da sam bio aktivan cijelu sezonu, na početku sam ubijao, 11 pobjeda zaredom, 46-0 gol razlika, na kraju završio 5.
Pozdrav svima,ne mogu da stignem da sve objavim....ali polako,veceras kup,prava utm. zavrsila 2:2 igrao kod kuće,moze pomoc oko odabira formacije...koja bi bila najbolja protiv ovog protivnika
Last edited by Vidal Grande; 12-23-2014 at 05:40 PM.
Liga za sada ide lijepo....jos uvjek zalim za porazom...,evo i moja postava
Pozdrav svima od jos jednog menadzer zaludjenika..
6.sam level, svake sezone do sad sam napredovao za po 1 level,verovatno ce tako biti i ove
Imam mali problem, u ligi sampiona sam prvi u grupi lagano i u kupu sam jos uvek ,ali muci me liga opasno.. Imam 2.tim po kvalitetu a 6.sam.. znaci igram nereseno, a pogotovo sto gubim od dosta slabijih timova.. Igram formaciju 4-1-3u-2 i to mi se cini ok, podesavanja sve kao sto je i bilo: Normalan,kombinovano,sopstvena polovina,normalan,kombinovano,zonski,bez ofsajda, kontri i strelica.. Zanima me da li je to ok.. Pozdrav svim clanovima i nadam se da cemo se dobro druziti ovde P.S. ako bi neko mogao da mi objasni kako da postavim sliku ovde bio bih zahvalan,posto kad stisnem foto-aparat on ne cuva sliku vec postavlja direktno na fb
Pa tako jeeeeee
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Prvi poraz u Ligi, trol od prvog minuta... Prvo mi povrede najboljeg napadača (ova dvojica što su ušla u toku igre, oba dobili petice, steram im ga majke), ništa žuti, ništa p.m. Pa onda golman odbrani šut Borsiju (imao je 5 odbrana, 4 puta Djogović izlazi jedan na jedan s njim i budala brani), pa promašaj posle duplog kornera (od 10 kornera samo prvi su izbacili glavom u korner ponovo... od ostalih 9, 4 promaše moje budale, a 5 naprave faul ). I na kraju da se začini, u 89. minutu žuti, da ne dobijem koferčuć za fer plej... 33% posed je imala budala... Šta god da sam menjao u taktici, ništa se nije menjalo na terenu...