Page 60 of 175 FirstFirst ... 1050585960616270110160 ... LastLast
Results 591 to 600 of 1765
Like Tree3834Likes

Thread: Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Pozdrav svima,ne mogu da stignem da sve objavim....ali polako,veceras kup,prava utm. zavrsila 2:2 igrao kod kuće,moze pomoc oko odabira formacije...koja bi bila najbolja protiv ovog protivnika
    Last edited by Vidal Grande; 12-23-2014 at 04:40 PM.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Vidal Grande View Post
    Pozdrav svima,ne mogu da stignem da sve objavim....ali polako,veceras kup,prava utm. zavrsila 2:2 igrao kod kuće,moze pomoc oko odabira formacije...koja bi bila najbolja protiv ovog protivnika
    Ja igram protiv uskog dijamanta 451V i redovno pobjedjujem
    Sezona 27, Level 27

Rookie
    Pozdrav svima od jos jednog menadzer zaludjenika..
    6.sam level, svake sezone do sad sam napredovao za po 1 level,verovatno ce tako biti i ove
    Imam mali problem, u ligi sampiona sam prvi u grupi lagano i u kupu sam jos uvek ,ali muci me liga opasno.. Imam 2.tim po kvalitetu a 6.sam.. znaci igram nereseno, a pogotovo sto gubim od dosta slabijih timova.. Igram formaciju 4-1-3u-2 i to mi se cini ok, podesavanja sve kao sto je i bilo: Normalan,kombinovano,sopstvena polovina,normalan,kombinovano,zonski,bez ofsajda, kontri i strelica.. Zanima me da li je to ok.. Pozdrav svim clanovima i nadam se da cemo se dobro druziti ovde P.S. ako bi neko mogao da mi objasni kako da postavim sliku ovde bio bih zahvalan,posto kad stisnem foto-aparat on ne cuva sliku vec postavlja direktno na fb

Quote Originally Posted by Sole94 View Post
    Pozdrav svima od jos jednog menadzer zaludjenika..
    6.sam level, svake sezone do sad sam napredovao za po 1 level,verovatno ce tako biti i ove
    Imam mali problem, u ligi sampiona sam prvi u grupi lagano i u kupu sam jos uvek ,ali muci me liga opasno.. Imam 2.tim po kvalitetu a 6.sam.. znaci igram nereseno, a pogotovo sto gubim od dosta slabijih timova.. Igram formaciju 4-1-3u-2 i to mi se cini ok, podesavanja sve kao sto je i bilo: Normalan,kombinovano,sopstvena polovina,normalan,kombinovano,zonski,bez ofsajda, kontri i strelica.. Zanima me da li je to ok.. Pozdrav svim clanovima i nadam se da cemo se dobro druziti ovde P.S. ako bi neko mogao da mi objasni kako da postavim sliku ovde bio bih zahvalan,posto kad stisnem foto-aparat on ne cuva sliku vec postavlja direktno na fb
    Po mome iskustvu, ako igras samo jednu formaciju, moras imati fakat dobru postavu, biti dosta jaci...

Probaj se prilagodjavati protivniku, jer ta tvoja formacija ne paše svim formacijama.
    Sezona 27, Level 27

Quote Originally Posted by Sole94 View Post
    P.S. ako bi neko mogao da mi objasni kako da postavim sliku ovde bio bih zahvalan,posto kad stisnem foto-aparat on ne cuva sliku vec postavlja direktno na fb
    Skini ovaj program https://app.prntscr.com/bs/ i koristi prnt scr tipku na tipkovnici i koristis klasican copy paste.

P.S dobro nam dosao
    Sezona 27, Level 27

VIP Macva FC's Avatar
    Pa tako jeeeeee

Idemooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-fkp4.png

Prvi poraz u Ligi, trol od prvog minuta... Prvo mi povrede najboljeg napadača (ova dvojica što su ušla u toku igre, oba dobili petice, steram im ga majke), ništa žuti, ništa p.m. Pa onda golman odbrani šut Borsiju (imao je 5 odbrana, 4 puta Djogović izlazi jedan na jedan s njim i budala brani), pa promašaj posle duplog kornera (od 10 kornera samo prvi su izbacili glavom u korner ponovo... od ostalih 9, 4 promaše moje budale, a 5 naprave faul ). I na kraju da se začini, u 89. minutu žuti, da ne dobijem koferčuć za fer plej... 33% posed je imala budala... Šta god da sam menjao u taktici, ništa se nije menjalo na terenu...

Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-1.jpg
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-2.jpg
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-3.jpg

Addicted Crni's Avatar
    U ligi smo danas režirali prelaz iz 2 u 1, za sada bez kiksa. Sutra derbi protiv Istorikos FC.

Uskoro revanš kup utakmice...

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Sinisa,idemoooooo...

Dodji mi sutra,dodji...

Addicted Crni's Avatar
    Lako u revanšu...