Ma, ja sam nekad ranije i igrao protiv njega, mislim da sam samo 1-2 puta dobio i ne igram to više, nego Ivan izbaci da je odigrao i ja ajd da probam. Bolje da nisam. Nisam dorastao zadatku.
Ma, ja sam nekad ranije i igrao protiv njega, mislim da sam samo 1-2 puta dobio i ne igram to više, nego Ivan izbaci da je odigrao i ja ajd da probam. Bolje da nisam. Nisam dorastao zadatku.
Nije nas snijeg omeo da trijumfujemo u gostima u LŠ,Bubba praktično sam riješio.
Biće zanimljivo, ako prođemo već sledeća prepreka je glavni konkurent iz lige Istorikos, a u drugom dijelu je Melchester rover koji je kupio sve što je bilo na skaut listi. Ali idemo korak po korak.
nagrada je kad ga se dobije plavi kofer,ja sam ga razvalio na 13 lvlu 5-1
Mene Mou dere kao jelena trećaka
lik igra 4-3š-1-2
s njim sam igrao u skupini LP-a i 1 izgubio a drugu nereseno igrao
probao sam 4-2-3-1 i 4-5-1V
sada razmisljam da probam sa uskim dijamantom on je 204Q a ja 208Q ako to uopce sta ima prednost
evo njegove postave
i moja
sad ako budem igrao uski dali napadam kombinirano ili kroz sredinu...dugim loptama,kratko kombinirano posto sam uski 2 puta u zivotu igrao
Neocekivani poraz u Ligi prvaka, ocekivali smo barem remi.
Ne treba ocajavati, bitno je da danas ostvarimo pobjedu u ligu protiv najnezgodnijeg protivnika od 4 sljedeca koja nam dolaze gdje ocekujemo 4 pobjede, a onda se pripremit za uzvrat i proci dalje.
3:3 u ligi posle vodjstva od 3-2, primamo gol u 90.minutu. danak neiskustvu Ceka se 1/8 finala LS valjda ce biti bolje