Ja isto pucam na 3x(sad kad neosvojim nista),sad kad ovo bude celicna obrana kod tebe I jos Cmex u zadnjem veznom xD
Originally Posted by Mateo Šimunović Ja isto pucam na 3x(sad kad neosvojim nista),sad kad ovo bude celicna obrana kod tebe I jos Cmex u zadnjem veznom xD Pazi ima Crnog u odbrani (samo nick nagovestava da nece biti dobro za napadace) i ti kao pomoc na stoperu i ja ispred vas pa to je bruka!!!
Originally Posted by Cmex Pazi ima Crnog u odbrani (samo nick nagovestava da nece biti dobro za napadace) i ti kao pomoc na stoperu i ja ispred vas pa to je bruka!!! Fin sam ja, samo malo crn...
Originally Posted by Crni Fin sam ja, samo malo crn... Sasvim dovoljno crn za 3x krunu.. :P
Originally Posted by Cmex Pazi ima Crnog u odbrani (samo nick nagovestava da nece biti dobro za napadace) i ti kao pomoc na stoperu i ja ispred vas pa to je bruka!!! Bice citiram: "Pu jbm ti sunce crni Crni sto zuti/crveni karton..."
Originally Posted by NTNK Bice citiram: "Pu jbm ti sunce crni Crni sto zuti/crveni karton..." A onda: ,, Cmex konju pa ko je tebe slagao da znas da igras fudbal!" Pa onda ide piiiippp deo... Itd, itd...
Originally Posted by NTNK Bice citiram: "Pu jbm ti sunce crni Crni sto zuti/crveni karton..." Biće toga sigurno, ali to se zaboravi kad u nekoj bitnoj utakmici dođem u šesnaesterac, sjajno skočim i dam gooool...
Originally Posted by Crni Biće toga sigurno, ali to se zaboravi kad u nekoj bitnoj utakmici dođem u šesnaesterac, sjajno skočim i dam gooool... Naravno...
Forum Rules