Eto posle male konstruktivne kritike dobio sam odgovor
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Eto posle male konstruktivne kritike dobio sam odgovor
Pobjeda u KUPu u gostima 2 0 , prezadvoljan utakmicom i igrom naseg tima
Pobjeda u Ligi 4-2 , pri sam kraj utakmice smo se raspali i primili dva gola .
Postavio bi slike utakmice ali sam se toliko izgubio da i sam neznam sta upirem.
Jedan dio uptade-a je odlica. drugi dio je obicno sranje.
♥FORZA MILAN!!! ♥
T11 Premierliga se nastavlja, Celtic je ponovo poražen, ali u zadnje 2 utakmice-poraza nisam gledao utakmice. Ko za inat više timova mi igra istovremeno pa ne mogu sve ni pratit. Klub najvjerojatnije neće investirati u nove igrače ove sezone, a ovosezonski transferi su proglašeni najgorima u povijesti ovog kluba. Loša sreća sa transferima je naišla u krivo vrijeme kad Celtic igra dosada najjaču ligu pa 6 ligaških poraza nisu iznenađujuća vijest, ali svakako nimalo ugodna. Klub sutra kod kuće hvata zaostatak od 1-0 protiv Hajduka.
![]()
Ex top eleven player
Pobjeda u ligi na neugodnom gostovanju. Razlika na tablici je i dalje ista posto protivnici nisu kiksali.
![]()
Hvala
Mislim da je ovo najjača, najizjednačenija i najnepredvidljivija liga ove sezone na top elevenu.
Zaj€bo sam se što sam zadnje 2 pratio tim iz OMA lige u isto vrijeme kad je igrao Celtic. Moram se sad malo više posvetit ovom timu nego onom da bih preživio ovo natjecanje![]()
Ex top eleven player
Treniram igracu specijalnu osobinu 38 skilova sam skupio i sad zbog tog genijalca u nordeusu koji je izmislio tu genijalnu ideju automatsko dodavanje skila moram da obustavim trening preko moba
Crni ja sam tu situaciju sa tri povrede imao juče xD