Eto posle male konstruktivne kritike dobio sam odgovor
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Eto posle male konstruktivne kritike dobio sam odgovor
Pobjeda u KUPu u gostima 2 0 , prezadvoljan utakmicom i igrom naseg tima
Pobjeda u Ligi 4-2 , pri sam kraj utakmice smo se raspali i primili dva gola .
Postavio bi slike utakmice ali sam se toliko izgubio da i sam neznam sta upirem.
Jedan dio uptade-a je odlica. drugi dio je obicno sranje.
♥FORZA MILAN!!! ♥
T11 Premierliga se nastavlja, Celtic je ponovo poražen, ali u zadnje 2 utakmice-poraza nisam gledao utakmice. Ko za inat više timova mi igra istovremeno pa ne mogu sve ni pratit. Klub najvjerojatnije neće investirati u nove igrače ove sezone, a ovosezonski transferi su proglašeni najgorima u povijesti ovog kluba. Loša sreća sa transferima je naišla u krivo vrijeme kad Celtic igra dosada najjaču ligu pa 6 ligaških poraza nisu iznenađujuća vijest, ali svakako nimalo ugodna. Klub sutra kod kuće hvata zaostatak od 1-0 protiv Hajduka.
Ex top eleven player
Pobjeda u ligi na neugodnom gostovanju. Razlika na tablici je i dalje ista posto protivnici nisu kiksali.
Hvala
Mislim da je ovo najjača, najizjednačenija i najnepredvidljivija liga ove sezone na top elevenu.
Zaj€bo sam se što sam zadnje 2 pratio tim iz OMA lige u isto vrijeme kad je igrao Celtic. Moram se sad malo više posvetit ovom timu nego onom da bih preživio ovo natjecanje
Ex top eleven player
Treniram igracu specijalnu osobinu 38 skilova sam skupio i sad zbog tog genijalca u nordeusu koji je izmislio tu genijalnu ideju automatsko dodavanje skila moram da obustavim trening preko moba
Crni ja sam tu situaciju sa tri povrede imao juče xD