Page 13 of 160 FirstFirst ... 311121314152363113 ... LastLast
Results 121 to 130 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    @Ivan Jordović ovisi od nivoa do nivoa. Prije nekoliko dana pred sam kraj sezone kupovao sam slobodne igrače za Celtic i TSGH kao od šale, sve za 1T. To je odlično iz 2 razloga:
    1) na kraju sezone prodam rezerve, zaradim više para jer ne moram produžavati ugovor (meni čest problem)
    2) dovedem ove bez ugovora koji su slabiji od mojih rezervi pa mi ruše rating prije izvlačenja za kup

Rezime dana:
    svi su prošli dalje u kupu, Clermont ponovo dobio, Celtic neriješeno, glavni tim poražen, ali najbitnije je da sam uspio stići 0-1 zaostatak koji je imao TSGH i u uzvratu dobio 3-1. Protivnik je bio prisutan u obje utakmice, zašto je u 2. koristio 442 kad je u prvoj već ostvario prednost formacijom 451 - ne znam, ali uvelike mi je pomogao da prođem dalje Davno je Sun Tzu napisao da ako poznaješ sebe i protivnika, ne moraš se bojati rezultata.
    Ex top eleven player

VIP Macva FC's Avatar
    Milane, evo i moje LS

Idemooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous vedran boca juniors's Avatar
    evo i dalje smo jaki i mocni kako je krenulo bit ce dobro 32-8 gol razlika nakon 9 utakmica uz samo 1 poraz
    u Kupu i u uzvratu pobjeda ocekivana identicnim rezultatom 3-1
    evo detalji

podrska

i novo pojacanje,posto smo samo 3 MC-a imali a DMC niti jednog odlucili smo se na ovaj potez

HVALA SVIMA NA PODRSCI I NADAMO SE USPJESNOJ SEZONI

Vamosssss Bocaaaaa

Rookie AtleticoMadrid's Avatar
    Zasto kupujete igrace od 3 *???Moze neko objasnjenje D

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by AtleticoMadrid View Post
    Zasto kupujete igrace od 3 *???Moze neko objasnjenje D
    Zbog zarade. Kupiš igrača od 3* koji isključivo ima oznaku (F) desno pored vrijednosti, prodaš ga i zaradiš pare (bar 90% njegove vrijednosti). To su igrači bez ugovora, na njima se okreću pare, ako ih možeš kupiti za malo tokena, tad su isplativiji nego posudbe iz banke. Ako kupiš onog koji ima 32-34 godine, njega ne možeš prodati jer će se taj umiroviti u tvom klubu. Što je još gore, ako takvog želiš otpustiti, trebaš platiti odštetu za njeg.
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Zbog zarade. Kupiš igrača od 3* koji isključivo ima oznaku (F) desno pored vrijednosti, prodaš ga i zaradiš pare (bar 90% njegove vrijednosti). To su igrači bez ugovora, na njima se okreću pare, ako ih možeš kupiti za malo tokena, tad su isplativiji nego posudbe iz banke. Ako kupiš onog koji ima 32-34 godine, njega ne možeš prodati jer će se taj umiroviti u tvom klubu. Što je još gore, ako takvog želiš otpustiti, trebaš platiti odštetu za njeg.
    Da, samo što je 99% slobodnih agenata (bar kod mene) staro 32+ godina...

VIP
    Katastrofa kako ništa nema normalno na aukciji za Belgrade United...

VIP t11_fan's Avatar
    Pa i kod mene su većinom, međutim taj dan sam imao sreće. Čudan je način na koji igra otvara aukcije, primjetio sam da vidim nekog igrača čija je aukcija na nekoliko minuta do isteka inicijalne runde, osvježim stranicu i tog igrača nema (ako nije spremljen na listi želja). Možda je to problem zašto ne otvori slobodne igrače
    Ex top eleven player

Pro PepG's Avatar
    Rim ceka sledeceg

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1421096063235.jpg  
    Steppenwolf and Crni like this.

VIP
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Rim ceka sledeceg

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
    Možda Nerona?
    PepG likes this.