Katastrofa kako ništa nema normalno na aukciji za Belgrade United...
Katastrofa kako ništa nema normalno na aukciji za Belgrade United...
Zbog zarade. Kupiš igrača od 3* koji isključivo ima oznaku (F) desno pored vrijednosti, prodaš ga i zaradiš pare (bar 90% njegove vrijednosti). To su igrači bez ugovora, na njima se okreću pare, ako ih možeš kupiti za malo tokena, tad su isplativiji nego posudbe iz banke. Ako kupiš onog koji ima 32-34 godine, njega ne možeš prodati jer će se taj umiroviti u tvom klubu. Što je još gore, ako takvog želiš otpustiti, trebaš platiti odštetu za njeg.
Ex top eleven player
Pa i kod mene su većinom, međutim taj dan sam imao sreće. Čudan je način na koji igra otvara aukcije, primjetio sam da vidim nekog igrača čija je aukcija na nekoliko minuta do isteka inicijalne runde, osvježim stranicu i tog igrača nema (ako nije spremljen na listi želja). Možda je to problem zašto ne otvori slobodne igrače
Ex top eleven player
Rim ceka sledeceg
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Pobejda u uzvratu kupa sa 5-0.
Kakav debi Budakliera, naseg AMR MR, zabio je 3 gola i to dva sa vise od 30 metara, a zanimljivost je ta da smo zamijenili u poluvremenu Texeiru, dvije sezone najboljeg asistenta liga i strijelca brojnih pogodaka, i upravo on koji je zamijenjen je igrac utakmice Dakle imamo paklenu desnu stranu, bit ce jako tesko odlucit se koga od njih stavljati u igru.
Na engleskom je, ali ako nekome treba prevod neka pita slobodno
Stavio sam 2 linka ako slučajno obrišu video s youtube-a
https://www.facebook.com/video.php?v=916078235090853
Ex top eleven player