E Milane eno ti opet posla
Eto,i posle ja izmisljam...
jedno pitanje , kakve su vam skaut liste . kod mene sve pajseri od 29 godina . i nijedan ni blizu 7 zvjezdica
Isto...uzas...zali Boze 117M + 50T...
katastrofa , a stavilo me u ligu di ostalih 13 ekipa ima ekipe od 5 i 6 zvjezdica . bit ce opet teska sezona...
Svima je teska liga pala koliko mogu da vidim...
Ajde šta kukate, pa zanimljivije je igrat u ligi s jakim timovima nego s botovima kao na prvom nivou. Ako vam to ne odgovara preuzimajte svake sezone klub s nivoa 1 pa igrajte stalno s botovima.
Jedva sam dočekao još jednu jaku ligu, u Celticovoj ima 10 drugih klubova koji imaju prosječnu kv. vrlo jakih 4* ili slabih 5*.
Za Clermont nisam ni gledao, glavni tim ima 2 jača protivnika, u OMA ligi ima dosta aktivnih outsidera tako da će biti zanimljivo u svakom slučaju. Biti će veslelje ako igdje osvojim naslov, ali neka, više volim da je liga zabavna i neizvjesna nego što mi znači taj trofej
Ex top eleven player
Mene muči što nema slobodnih igrača (barem ne onih za mirovinu). Jučer sam kupio jednog od 30 god, preprodao ga i zaradio 20M. Nije to velika zarada za nivo 15, ali barem sam vratio novce što sam izgubio prije 2 sezone (otpustio igrača te vrijednosti).
Trebaju mi FA za Celtic i za glavni tim, fali mi para, pogotovo što sam na glavnom kupio 9 mladih koji imaju brz razvoj, svaki je koštao preko 70M, a za manje od 40 mogu starce dobit.
Ne znam zašto, sa TSGH profilom imam konstatno probleme s nepreciznim satom koji promaši kraj inicijalne runde u najboljem slučaju za sekundu (to je u roku minut-2 nakon što pokrenem t11), a nakon toga se kašnjenje povećava, čak sam jutros izbrojao 32 sekunde
Čudnije je to što na ostalim profilima sat radi bez ikakvih problema.
Ex top eleven player
Last edited by Sarma; 01-14-2015 at 10:51 AM.
Veni,Vidi,Vici