Page 25 of 161 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 241 to 250 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

VIP
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-celtic1.png
    Noćas u 4:36 utakmica u Kupu Uzaludna dominacija na terenu i tanka pobeda u gostima... Jedini gol je pao posle kornera...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-7.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-8.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-9.jpg

Rookie ivan.Brko's Avatar

Lagana pobjeda,a za nju su zasluzni odlicna krila koja igraju vec 3 sezone u klubu

VIP
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-butd4a.png
    Juče u Ligi katastrofalan poraz kod kuće protiv slabijeg od sebe... U timu ama baš ništa ne štima... igrači koji si prošlu sezonu završili kao treći u grupi mnogo jačih timova ove sezone igraju k'o strine... Od 11 igrača na terenu, čak 9 je dobilo ocenu manju od 7... Njihov golman od 2 zvezdice je baš sve branio i hvatao lopte iz kornera (8 šuteva u okvir, 7 odbrana)... Od početka sezone sve mi šuteve blokiraju i brane, to nije normalno... Gol razlika 1-10 (jedini gol iz penala)...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-1.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-2.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-3.jpg
    vedran boca juniors and Crni like this.

VIP t11_fan's Avatar
    Kod mene danas ludnica, opća katastrofa. Nakon što su poraženi glavni tim i Celtic u kupu, poražen je i Clermont 3-0.
    Utakmica je krenila 43w12 protiv moje 451V formacije i prve postave, nakon 20ak min oni ostaju bez štopera, zamjena nije obavljena i igraju gotovo cijelu utakmicu s igračem manje, međutim moj tim igra očajno, kod 3-0 bezuspješno mijenjam formaciju u 352V. Uzrok poraza je nevjerojatan broj 5ica i 6ica u mom timu, a najgori od svih dobio je 4. Kod ovog tima još imam dobre zalihe, ali nemam više volje ponovo slagati komplet sve timove, tek sam pokupovao igrače, oni igraju očajno i sad bi trebao ponovo prodavati i kupovati 4 dana nakon početka sezone.... Osjećam se kao magnet za panjeve, uspjeh transfera gori nego kod Liverpoola.
    Dakle, moje prve 3 utakmice danas, 3 poraza, gol razlika 6-0
    Dežurno zlo TSGH, koji mi uvijek stvori neki problem, danas je donekle ublažio potop. Zbog navedenih problema s ostalim klubovima, zaboravio sam za taj tim. Jučer sam igrao prijateljsku, ostavio rezervni sastav, danas krenula kup utakmica, ulogiram se, skužim da igraju rezerve, prvi korner i gubim 0-1. 25' 2 zamjene igrača, a formacija iz 413w2 u 3n142. Poluvrijeme 1-1, u drugom vršim 3. izmjenu, formacija u 352V, krajnji rezultat 3-1. Rezervama Hoffenheima svaka čast, samo jedna 6ica u cijelom timu (taj je ionako bio u planu za prodaju).
    vedran boca juniors and Crni like this.
    Ex top eleven player

VIP
    Morao sam da reagujem oštro na poslednje rezultate i da menjam nešto...
    Klub su napustila još dva igrača, veznjak Zokoto i defanzivac Tas...

U Zokota sam uložio toliko zelenih koferčića, mislim da nisam ni u kog drugog igrača uložio više, a nije vratio ni 10% od uloženog...
    Odigrao je 128 utakmica, dao 30 golova i imao 10 asistencija... Bio je majstor da napravi glupost na terenu...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-4.png

Tas je doveden da bi pokrio poziciju zadnjeg veznog, ali se patio čak i na štoperskoj poziciji... odigrao je 37 utakmica i dao 2 gola...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-5.png
    Crni likes this.

VIP
    Po hitnom postupku su dovedena dva nova igrača, matorca... Danski napadač Andreas Smidt da proba da reši problem neefikasnosti i škotski veznjak Graham Niven da proba da reši olako prepuštanje lopte protivniku na sredini terena...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-6.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-7.jpg

VIP t11_fan's Avatar
    @Steppenwolf MCjevi su jako riskantni za ulaganje, teško ih je naći u dobroj formi, a s druge strane najsigurniji su vjerojatno ST-ovi.
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    @Steppenwolf MCjevi su jako riskantni za ulaganje, teško ih je naći u dobroj formi, a s druge strane najsigurniji su vjerojatno ST-ovi.
    Ma kakvi ST, od nekih napadača bi i bukva bolji reagovala u 16... najmanje problema sam imao sa defanzivcima i krilima...

Pro munchen's Avatar

U kupu danas lagano, 2 povrede a protivnik nije dobio niti jedan karton, niĐe veze . Imao je sreće što imam jaku rezervu, pa lik koji je tek ušao odma zabije gol

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--

Dreamer Sarma's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Slazem se,dovodio sam neke mladje po 19-20 godina, pa za 2 sezone nista, a skoro pa skauti, a evo neki dan dovedo nekog bezveze, za 1 token, preko 30 godina, najbolji strijelac
    Crni likes this.
    Veni,Vidi,Vici