Naravno da je u ovoj igri sve moguće, navikao sam na svašta, ali smatram da je pretjeran broj neobičnih i nerealnih događaja i rezultata ove sezone. Kao da su nešta promijenili da nam zagorčaju sezonu još više. Pogle npr. Steppenwolf je jučer potrošio 44 paketa na ozljede (18 dana), a sezona tek počela.
Last edited by t11_fan; 01-15-2015 at 06:25 PM.
Ex top eleven player
Pa ja nemam problema ni sa povredama, samo dajem previse golova
Veni,Vidi,Vici
@Sarma i @Ad Fines
Ja sam potrošio ~200 zelenih paketa glavnog tima prvog dana sezone na treninge visokog inteziteta i prijateljske utakmice u međuvremenu. Na te sve zelene ozljedio mi se 1 igrač na 3 dana pa sam na njega potrošio 9 crvenih paketa
Zaključak: ako bi napravili zasebnu temu sa neobičnim događajima u t11 ove sezone, pa tu bi bilo jako puno postova
Last edited by t11_fan; 01-15-2015 at 06:34 PM.
Ex top eleven player
Ја сам тек сад провалио да куп са мном играју сви играчи који су левел изнад мог... О.о
baš zbog toga razmišljam da odustanem od igre. igram 31. sezonu, imam 30 trofeja i nijednu sezonu ispod 5. mjesta. u zadnje 2-3 sezone gubim s potpuno nerealnim rezultatima od puno, puno slabijih ekipa. prošlu sezonu sam uložio oko 220 tokena, kupio 3 skauta, po ocjenama imao daleko najjaču ekipu u ligi a završio na 3. mjestu, u kupu ispao u doigravanju, u ligi prvaka u 1/8 finala..
redovito pratim ekipu, za svaku tekmu svim igračima mi je moral savršen a kondicija u zelenom... e sad.. neki će reč da je kriva taktika... jbg, mislim da nije.. ako ja i protivnik igramo jednakih 4-4-2, ja uživo pratim tekmu, imam pun stadion, dva svoja navijača (znači +15 % posjed) moral i kondicija su mi savršeni, prosječna kvaliteta mi je 171,4 a njegova 166 vrijednost ekipe mi je 2.23B a njemu 1.8B... znači po svim parametrima sam puno jači a ja izgubim sa glatkih 4-1... nažalost to mi se redovito događa i zato mi T11 gubi smisao...