ja sam sad na listu zelja stavio GK 19 god 211Q (5*) vrijednost mu 118 mil,samo zato jer je najskuplja vrijednost na mom levelu i trebao bi brzo napredovat,za pocetak ce bit samo prijateljskima na golu i postepeno cu ga uvodit u tim ako ga dovedem,necu ici za vise od 4 tokena na aukciji
Nadam se da cu ga dovest jer je mlad pa ga trenirat posto mi je trenuzni GK jedini a ozljeđuje se abnormalno cesto u zadnjih mjesec dana 5-6 puta povređen u prosjeku po 8 dana ozljeda,tako da trebam rezervu a ako ne uspijem onda idem po skauta sutra ili prekosutra ako ne naleti nesto po zelji na TL
e ljudi zasto nemogu prijateljsku zakazat s niti jednim prijateljom prije 22:05 veceras,par puta sam refresho ali isto
Potrosim 40 tokena i 200 miliona na pojacanja i ispadnem u prvom kolu iz kupa od lika kojem golman igra centralnog veznog, sta reci D
Mozda taj protivnik protiv koga zelis zakazat prijateljsku ima neku sluzbenu utakmicu
"Mušević je u izglednoj prilici i ništaaaaa....ali opet Mušević dolazi do lopte, udarac i opet ništaaaa, i opet Mušević glavom iiii preko golaa, opet je promašio jebo mu ja mater smotanu!
Novo pojačanje, turčin je popustio nakon izvjesnog vremena
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
pa nema moj lazni profil do sutra tekmu kao ni ja pa nemogu,znaci DOSLOVNO ni sa jednim od prijatelja nemogu prije 22:05 zakazat