Liga,moglo je i bolje
Kup,standard....
![]()
Trebam savjet oko taktike, za sat vremena igra Clermont u kupu protiv formacije 4-DMC-2W-2AMC-1. To izgleda kao 4141 sa AMC-ovima umjesto MC-a, odnosno kao borić sa DMC-om umjesto MC-a. Clermont je prošle sezone koristio tu formaciju, ali protiv takve formacije nisam nikad igrao. Za borić piše na kontraformacijama klasični 451...
Ex top eleven player
Celtic mi je sad igrao protiv tima sa formacijom 3dc-dmc-3mc-amr-2st, po pravilima to je ilegalna formacija zbog nedostatka krilnih igrača (ispravite me ako nisam u pravu). Posjed 60-40.Protivnik je imao skoro jednak broj udaraca, jedva sam dobio 2-1 u 86'. Istina da je ta liga gdje je Celtic jaka i tim je bio kvalitetan, ali ne znam zašto ilegalna formacija nije kažnjena.
Ex top eleven player
Za 21 minutu igram kup pa tko moze neka naidje. Sa tim protivnikom sam i u Ligi prvaka, ima dosta dobar i iznimno mlad klub.
Derbi kola i i lige gledano po kvalitetu je pripao nama iako nisam stigao da pratim utakmicu. Goleada.
Sad čekamo kup protiv jake ekipe, jest da je 2 nivoa veći. Vidjećemo...
Ma to za ilegalne formacije i meni nije jasno,mislim da nema ilegalnih formacija.4 puta sam u prosloj sez. u Ligi igrao protiv ove formacije: 2-1-3-2-2,jednom sam odigrao x i 3 puta pobedio,takodje ima dostignuce pobedi u Ligi bez napadaca....
To za 3 sata vazi samo za regularnu utakmicu (Kup,LS.Liga),ali za prijateljske ne vazi.Mozda ne znaju sta da ti odgovore pa onda bilo sta![]()