Za 21 minutu igram kup pa tko moze neka naidje. Sa tim protivnikom sam i u Ligi prvaka, ima dosta dobar i iznimno mlad klub.
Za 21 minutu igram kup pa tko moze neka naidje. Sa tim protivnikom sam i u Ligi prvaka, ima dosta dobar i iznimno mlad klub.
Trebam savjet oko taktike, za sat vremena igra Clermont u kupu protiv formacije 4-DMC-2W-2AMC-1. To izgleda kao 4141 sa AMC-ovima umjesto MC-a, odnosno kao borić sa DMC-om umjesto MC-a. Clermont je prošle sezone koristio tu formaciju, ali protiv takve formacije nisam nikad igrao. Za borić piše na kontraformacijama klasični 451...
Ex top eleven player
Derbi kola i i lige gledano po kvalitetu je pripao nama iako nisam stigao da pratim utakmicu. Goleada.
Sad čekamo kup protiv jake ekipe, jest da je 2 nivoa veći. Vidjećemo...
Ma to za ilegalne formacije i meni nije jasno,mislim da nema ilegalnih formacija.4 puta sam u prosloj sez. u Ligi igrao protiv ove formacije: 2-1-3-2-2,jednom sam odigrao x i 3 puta pobedio,takodje ima dostignuce pobedi u Ligi bez napadaca....
To za 3 sata vazi samo za regularnu utakmicu (Kup,LS.Liga),ali za prijateljske ne vazi.Mozda ne znaju sta da ti odgovore pa onda bilo sta