Kad se braniš koristi normalan ili samo defenzivan mentalitet. Ja korsitim full defanzivu jedino ako protivnik ima 2* više od mene zato što sam primjetio da kad se tim previše povuče nazad ostane dosta prostora protivniku koji onda lakše dolazi do prilika.
Ove sezone sam za sebe otkrio jako dobru defanzivnu formaciju 3DC-3DMW-3MC-1. Mučio sam se protiv te formacije, a poslužila mi je kad sam se branio. Moj tim ima igrače koji mogu to igrati, onaj tko ima priliku, neka proba igrati tom formacijom.
Ex top eleven player
A probat cu Tomovic mi nije branio dosta utakmica pa se bojim da i on nebi popustio. , ova je druga slika dole , sve zaboravljam postavit kolko su mi zivci otisli od ovog TE , prije 10 minuta izbaci me nema internet connection, ja ponovno udjem pise prijavise preko facebooka , ja se prijavim kad tamo ponovno od razine 1 , 20token i po 5 buster ,3M$ , ZNACI SRCE MI STALO , JA DEINSTALIRA aplikaciju , ponovno instalira i ponovno se prijavio i vratilo me na stari profil♡♥♡
Druga slika od 11 prvi
♥FORZA MILAN!!! ♥
Prvoplasirani je pao ! Jako težak meč, ali što je najvažnije pobijedili smooooo
Spoiler
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Veliko razocarenje je u klubu, gotovo pa depresija. Ne znamo uopce sta pametno reci...
Izgubili smo derbi koji nismo smjeli izgubiti, sanse za naslov su nam sada nikakve, gotovo nemoguce, a iskreno, nismo ni zasluzili.
Sve je dobro pocelo, poveli smo vec u prvoj minuti, na kraju smo 3-2 izgubili.
Jos jednom molim neka mi pametniji od mene kazu, kako je moguce da je ova ekipa nezaustavljiva, pobijedila nas je dva puta, prva je u ligi, ni jednom protiv nas nije bio aktivan, imali smo max.bonuse, 15% posjeda zbog navijaca, moral i energija na vrhuncu, jaci smo 7q..kako se to dogodilo da ova ekipa sa stvarno niti malo posebnom formacijom rastura ovu ligu i nas. Ne ide nam u glavu..
U 1.02 igramo Ligu prvaka protiv naseg najveceg rivala, koji je usto i jaci od nas..nista dobro nas ne ceka ni ovde, dapace, imam osjecaj da cemo lagano izgubiti. Tko moze neka nazoci novom postraju, ova sezona je katastrofalna, igraci su karakterne nule.