To je to nema predaje
Jao kako mi je krivo kada pobijedim sve jače protivnike od mene a izgubim od ekipe koja je jedna od najslabijih u ligi, i što je najgore ta ekipa će po svemu sudeći biti ispred mene i kvalifikovati se u sljedeći level.
Najgora stvar je kada je igrač neaktivan, i onda jedan dan uđe u igricu, malo popravi taktiku, podijeli moral igračima, i nakon toga njegova ekipa počne da hara ligom iako on ponovo postaje neaktivan. Pratim sve tekme od početka lige, i ovaj nije pratio niti jednu tekmu, kada mu se igrači povrijede ne oporavlja ih, ne mijenja igrače koji dobiju crveni karton, znači neaktivan igrač ali eto on će da ide dalje a ja ne, iako sam pratio sve tekme do sad
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Protivnik nije imo igrace te je registrirano 3-0 za nas. Drugi je neocekivano kiksao te smo sad samo na bod za njih, no prvi nam i dalje bjezi 5 bodova. Sutra je prilika da prospe koji bod jer igra sa 5.Obilicem, no i mi imamo tezak raspored, docekujemo 4.plasirani Bayern koji je jaci od nas, a onda u goste drugoplasiranom..nemamo prava na kiks..
Sutrasnji protivnik u polufinalu Lige prvaka
Last edited by Aleksandar Ilok; 02-01-2015 at 07:23 PM.
Definitivno RANDOM, x puta mi se ovo dešava, i svaki put kada mi se ovo dešavalo sam završavao ispod 7. mjesta. Bravo Nordeus na novom update-u, sviđa mi se u pm.
Izgubio sam bodove od svih ovih ekipa koje se nalaze ispod mene
Uklizavanje mi je na mekano, a već 3 utakmice za redom igram bez 2 standardna igrača, moram izmišljat neke formacije. Igrica gubi smisao u svakom pogledu majke mi
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Last edited by munchen; 02-01-2015 at 07:41 PM.
Nismo uspeli
Za utehu ovaj što nam je dao dva komada propušta sledeći meč.
Izostali su golovi Tazzanija danas na obe zvanične utakmice, a i bićemo u sledećoj utakmici jači za našeg povređenog napadača koji je propustio današnji meč. Sve u svemu ne gubim nadu.
Toliko su mi utakmice monotone da mi se ne da objaviti rezultata, ali eto ligu smo vec osvojili lol
Veni,Vidi,Vici