Krenulo me bas danas ostaje jos jedna veceras da bar popravimo prosek
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Krenulo me bas danas ostaje jos jedna veceras da bar popravimo prosek
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
шта се ово дешава са мојим играчима... сваки дан се неко повреди.... ааааа
Gura se fino za sada jedino nas rešetaju sa povredama xD
Zbog neceg mi je ova cijela sezona cudna, ne znam zasto,kao da su lige formirane cudno, ja cu se prosetat kroz svoju ligu, ali eto, zanimljivije bi bilo da nije ovako
Veni,Vidi,Vici
Meni je previše toga čudno ove sezone, moji timovi igraju gore nego ikad, u 2 dana sam poražen 6 puta, danas 4X, a samo 1 utakmicu nisam gledao. Nijedna od tih utakmica gdje sam poražen nije bila protiv jačeg protivnika, a samo u jednoj je protivnički menadžer bio prisutan. Pojma nemam šta da radim, sve ono što sam danas pokušao promijeniti nije imalo uspjeha, uništi me slabiji tim 3-0 70' s igračem manje, primim gol iz slobodnog u 90', golmani mi brane 1na1, moji fulaju 100%tne.... Šta će tek bit kad dođe neki jači protivnik, naguzit će me sa najmanje 5 komada.
Ovoliko troll rezultata u ovako kratkom roku nisam nikad doživio, sreća pa nisam uložio ni € u igru, iovako mi je pun qrc svega u ovoj igri.
Ex top eleven player
Celtic mi je sad igrao protiv tima sa formacijom 3dc-dmc-3mc-amr-2st, po pravilima to je ilegalna formacija zbog nedostatka krilnih igrača (ispravite me ako nisam u pravu). Posjed 60-40. Protivnik je imao skoro jednak broj udaraca, jedva sam dobio 2-1 u 86'. Istina da je ta liga gdje je Celtic jaka i tim je bio kvalitetan, ali ne znam zašto ilegalna formacija nije kažnjena.
Ex top eleven player