Evo i mene u 1/2 kupa, nakon penala.
A tamo nas čeka...
![]()
FCRS:
ASR:
Upali smo u losu seriju sto je i ocekivano s obzirom na kvalitet, doveli smo i pojacanje
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Nisam jednom izgubio utrku za naslov, ali ove sezone mi je baš bio gušt igrati protiv takvog tima. Po sjećanju pouzdano znam da sam 2x igrao protiv tako jakog tima u 27 sezona, mooožda još 1-2x, nisam siguran. Dakle, govorim o timu čija većina igrača su skauti ili kvalitentiji. Nemam često priliku igrati s takvim protivnicima u ligi pa mi je pravi gušt jednom kad se pojave.
Pratio sam većinu utakmica, gotovo sve, bio mu ko sjena, znam da kvalitetom nitko ne može dobiti ga osim mene ako izuzmemo trolovanje.
I onda umjesto da pobjedim njega, pobjedim sam sebe.
Ex top eleven player
Druze, vidim da igras dugo pa me zanima tvoje misljenje.
Naime, jedan od prijatelja menadzera kupi igraca kvalitet recimo 54 i nakon dva - tri dana kvalitet je 59. dakle, ocigledno varanje pretpostavljam preko opcije "licni trener" sa brdo tokena, sto mi btw nije bas jasno kad vec varas kupuj skaut igrace. Sta se tu desava, da li to ovi iz Nordeusa vide i da li baniraju takve menadzere jer vidim da taj menadzer i dalje normalno igra??!!???
Sve nade o laksem protivniku u 1/4 finala LS su pale u vodu.Covek prvu izgubi 1-0 a ovom se povredi igrac.Za sledecu tekmu promeno formaciju i.......10-0 pobedi mog druga...Ajoj sto sam se iznervirao xD Ta form.me je pobedila u finalu LS prosle sezone... Igramo 4222 sestougao of kors![]()
Ne mora da znaci da je varanje.Mozda je sakupio tokene,mozda kupio.Mislim da se u svakoj igri moze varati,ali veruj mi taj prijatelj ne vara 1000000% ,najverovatnije je kupio tokene.
Kad imas tokene sve je moguce.Tokenima mozes kupiti i novac u top11... Ajoj ti si odlican sa 20 mil. ja imam toliko na pocetku sezone,sadanekih 6-7 mil....Inace isto 7 lvl
Neku ljudi trose mnogo vise novca na top11 nego sto ti mislis...
Last edited by AtleticoMadrid; 01-28-2015 at 11:21 PM.
Uopće ti ne treba puno tokena da imaš jak tim, busteri su bitniji ako imaš mlade igrače brzog razvoja.
Osobno nikad ne bih kupio skauta jer za tu količinu tokena složim si kompletan tim 2-3X
Ex top eleven player