kako da znam koliko igracu treba da dobije zvjezdicu, na ovo novoj verziji napunim Napredak, ono plavo i doda 1 skill na nestonp3 dribling
♥FORZA MILAN!!! ♥
kako da znam koliko igracu treba da dobije zvjezdicu, na ovo novoj verziji napunim Napredak, ono plavo i doda 1 skill na nestonp3 dribling
♥FORZA MILAN!!! ♥
Top Eleven Quality Calculator
Ovdje mozes da racunas koliko igracu treba skillova da dobije zvijezdicu
Nije dobro pocelo, ali je dobro zavrsilo, lijepa pobjeda u ligi.
No opet isto, nitko od vodeceg dvojca nije kikso pa smo i dalje na istoj razdaljini
No od sutra necemo biti, igramo sa drugoplasiranim Atleticom i zelimo ih naguziti i osvetiti im se za poraz u prvom dijelu sezone.
Sutra je i veliki derbi u ligi prvaka sa najvecim konkurentom.
Tko god moze neka dodje da me podrzi u ligi u 11.58, ako ne prodjemo dobro vjerovatno se oprastamo od naslova.
Rezervisali smo prvi trofej za ovu sezonu. Igramo poluinale kupa:
Ovo je sledeći protivnik:
Sve u svemu ne očekujem previše idemo glavom u zid pa ko prvi padne xD
Ponovo jako težak meč, na kraju neočekivana pobjeda u gostima.
Spoiler
Biće ovdje prava lavovska borba za prvih sedam pozicija do samog kraja
Spoiler
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Jao kako mi ova skola smeta u igranju, sa potrosi 2 tokena da pomjerim glupu utakmicu jer je ne mogu gledat a vazna je
Veni,Vidi,Vici
Mislim da nema nitko glup kao ja da plati 2 tokena da podesi termin utakmice sezone protiv direktnog protivnika za prvo mjesto u ligi u utakmici koja se mora dobit zbog zaostatka od 3 boda i onda istu utakmicu propusti. Postavim jutros bezveze formaciju s rezervama 4-4DM-MC-1 i zaboravim za utakmicu večeras. Trebam reći da sam izgubio?
Još mi je više žao što sam ove sezone pratio skoro sve utakmice lige jer sam baš htio skinut tog lika koji je početkom sezone kupio skaute za skoro cijeli tim, baš mi je gušt igrati protiv takvih timova, ali da ovakav suicid napravim...
Da sam gledao utakmicu i izgubio, ne bih ništa rekao. Ostaje mi možda LP kao utješna nagrada...
![]()
Ex top eleven player
Nisi jedini , e ovo je se meni 1 desilo , otad rijetko mijenjam termin, brat ili neko se uvijek nadje za pogledat utakmicu ,
Kup se trebao igrat za prolaz u polufinale u 10:30, ja nisam mogao da gledam jer nisam bio prisutan tu kao i brat ,pomaknem utakmicu u 14:00 , kad opet moram negdje ic i opet nemogu da gledam, pomaknem uvecer u 10h i sta se desi , slusao muziku , nisam ni video da je utakmica, u 11 vidim gore u obavijestima na mobitelu da sam imao utakmicu i bio sam porazen
toliko sam se iznerviro .
♥FORZA MILAN!!! ♥