Idemooooooo...
Mana kad imaš čerku od 20 dana je manjak sna
A prednost je što ne spavaš u jutarnjim satima pa mogu da jurim botove xD
U LŠ idemo dalje:
Mršava pobeda u ligi ali dobro sada smo na +8:
Opet nas Tazzani gura napred xD
Shadow,uzas jbt u ligi...sabotaza...
Novo pojačanje, imao sam ML-a od 22 godine koji je imao katastrofalnu statistiku, i morao sam ga prodati i kupiti novog . Možda jeste star ali nadam se da će biti bolji od predhodnog xD
Spoiler
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Naviko sam buraz ne može ništa više da me iznenadi ovde
Nemam takvog iskustva, ali imam kad završim 5.-7. pa cijeli tim izgubi na konkurentnosti (1*). Što je tim slabiji, to je problem u takvom slučaju veći. Završio sam jednu sezonu 7. sa timom koji je imao 3* - neponovilo se.
Moje mišljenje je da je bolje ostati u istoj ligi sa konkurentnim sastavom nego preći u sljedeću a ne igrati LP.
Ex top eleven player
Katastrofa od Kupa, ispadanje ,poraz , ozljeda ....
Izgubili smo na penale , sjebo sam se oko postave , Igrac koji je dao dosad 12/12 postignutih penala masi citav gol , namjestim da mi pucaju odredjeni igraci ,napadaci i veza , ono meni stave da pucaju DC igraci , sta se desava vise s timom samo BOG dragi zna ,najradije bih sad sve proda ,sve do jednog .
♥FORZA MILAN!!! ♥
Držimo prvo mjesto.
Ekipa koja je druga po Q, poslije mene i koja nam je u prijateljima bojkotuje ovu sezonu i sve utakmice igra sa ilegalnom formacijom, osim protiv mene, ali nije nam stvorila nikakve probleme juče.
I danas pobjeda u ligi.
kako da znam koliko igracu treba da dobije zvjezdicu, na ovo novoj verziji napunim Napredak, ono plavo i doda 1 skill na nestonp3 dribling
♥FORZA MILAN!!! ♥