Page 142 of 161 FirstFirst ... 4292132140141142143144152 ... LastLast
Results 1,411 to 1,420 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Rookie ivan.Brko's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    kad vec kostaju 50 tokena + novac, covek bi ocekivao da dobije igraca koji je uvek u dobroj formi. ne mora devetke ali sedmice i osmice se podrazumevaju. meni je losa forma igracima cele sezone da vec treci put menjam formaciju u nadi da cu nesto promeniti ali nista od toga. cudi me kad si se vec odlucio da kupis skauta da nisi uzeo poluspica ili napadaca.
    4sam level ,4 sezone kupujem skauta , skaut od 1.sezone igra i sad bolje nego nego ijedan u klubu

Skaut od prosle sezone , kupio ga na pola sezone , svaku utakmice je davao gol, u ovoj sezoni najvisa mu ocijena 6

A golman mi je trebao ,cinio mi se dobar,jos kad je postao svjetska klasa ponada se da ce branit sve , jos specijalnost 1na 1 a primio svaki gol tako

♥FORZA MILAN!!! ♥

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Ogromna sansa da se priblizimo vodecem na samo dva boda je propustena..jednostavno ne mozemo vjerovati koliko prilila smo propustili da se priblizimo..bit ce pravo cudo osvojimo li ovo, mada su sanse sad stvarno umanjene..

Sutra igramo sa 2. na tabeli..

A u ligi prvaka smo napravili veliki posao prema finalu, pobjeda u gostima 2-1, nismo uspjeli pratiti mec tako da smo prezadovoljni, pogotovo jer smo primili gol u prvoj minuti.

I za kraj, od srca zahvaljujemo Sinisi na ovome predivnom grbu..sad imamo cijeli komplet Porta

Sad pocinje akcija Goteborg
    NTNK, Crni, ivan.Brko and 2 others like this.
    Sezona 27, Level 27

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by ivan.Brko View Post
    4sam level ,4 sezone kupujem skauta , skaut od 1.sezone igra i sad bolje nego nego ijedan u klubu

Skaut od prosle sezone , kupio ga na pola sezone , svaku utakmice je davao gol, u ovoj sezoni najvisa mu ocijena 6

A golman mi je trebao ,cinio mi se dobar,jos kad je postao svjetska klasa ponada se da ce branit sve , jos specijalnost 1na 1 a primio svaki gol tako

♥FORZA MILAN!!! ♥
    po mom misljenju, dzaba sto je golman kvalitetan i sto ima specijalnost ako ostali zajebavaju. Kod mene recimo, zadnja linija igraci imaju 6 zvezdica dobijaju 7-8 ocene ali primam golove i iz igre i iz prekida jer MC igraci mi cesto dobijaju ocenu 5. jebiga.
    ivan.Brko likes this.

VIP
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-butd8.png

Teraj se, bre, Nordeuse u k***c Protivnika nema nigde, osim kad me bije i brani zicere... taman mu nekako umuvam gol, a onda trol, tri faula u tri minuta i tri slobodnjaka... Naravno, prva dva uđu k'o iz p***e, dok njegov golman mom specijalisti brani slobodnjake k'o hobotnica... Jbt, izgubim od tima koji sam tukao lagano 4-1 u prvom delu sezone i koji nikog ne može da pobedi... Sad namerno gubim sve tekme do kraja...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-1.jpg
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-2.jpg
    Aleksandar Ilok and Crni like this.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    znaci sokiran sam izjavom lika u jednoj grupi,covjek zabrijo da igru mu sporo ucitava jer je NORDEUS tako odlucio,kod njega to nema veze sa brzinom interneta

sta jos necu procitat i cuti,ovo je jedna od mnogobrojnih njegovih biser izjava,sto bi se reklo za ANALE
    PepG, ivan.Brko and Esmir Bulić like this.

VIP t11_fan's Avatar
    @Vedran
    Zanimljiv komentar , ali najjači su likovi kojima je svaki poraz trolovanje.
    PepG and ivan.Brko like this.
    Ex top eleven player

VIP
    Nije problem u porazu, već u deja vu načinu kako se to dešava... u 99% slučajeva nijedan moj golman ne brani slobodnjak, a dešavalo se da primim 3 od 3 random protivnička igrača... a i svira 3 faula u 3 minuta na lagano uklizavanje, uz dva žuta kartona...
    ivan.Brko and t11_fan like this.

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    znaci sokiran sam izjavom lika u jednoj grupi,covjek zabrijo da igru mu sporo ucitava jer je NORDEUS tako odlucio,kod njega to nema veze sa brzinom interneta

sta jos necu procitat i cuti,ovo je jedna od mnogobrojnih njegovih biser izjava,sto bi se reklo za ANALE
    Ta grupa ima vise bagova nego sama igrica

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
    ivan.Brko and t11_fan like this.

Dreamer Sarma's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Ta grupa ima vise bagova nego sama igrica

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
    Sreca pa su me banovali hAHHAHAHAHA
    Veni,Vidi,Vici

Rookie ivan.Brko's Avatar
    Quote Originally Posted by Sarma View Post
    Sreca pa su me banovali hAHHAHAHAHA
    Pa normalno da ce te ban kad si prevario vise ljudi , i mene za dres ,napises nagradna igra za dres i nista onda od nagrade tko pogodi!

Znaci Strasno!!

♥FORZA MILAN!!! ♥
    Esmir Bulić likes this.