Sve je gotovo...
U ligi ubedljivo,sutra protiv poslednjeplasiranog...
Lepa statistika u ovoj sezoni...
I na balkanskom je liga osvojena
Čestitke svima na ovim mnogobrojnim trofejima,sledece sezone udrite još jače,ako je moguće![]()
Sve je gotovo...
U ligi ubedljivo,sutra protiv poslednjeplasiranog...
Lepa statistika u ovoj sezoni...
I na balkanskom je liga osvojena
Čestitke svima na ovim mnogobrojnim trofejima,sledece sezone udrite još jače,ako je moguće![]()
Moji debili dali 102 gola,najvise u Ligi,a nema ih u prvih 5 nigde..
Screenshot by Lightshot
Sampion ce se saznati tek sutra , prvi igra protiv 13-og , a mi protiv 14-ogNadamo se visokoj pobjedi pa da ga uzmemo na gol razlici
Kod žene se nije moglo više. Nikako tu finansijski da ojačam:
A na balkanskom isti klub će nam uzeti trofeje xD
![]()
Ekipa koja je prošle sezone osvojila, ove je odbranila trostruku krunu.
Pobjeda kojom smo potvrdili osvajača lige.
![]()
[QUOTE=Crni;322651]Ekipa koja je prošle sezone osvojila, ove je odbranila trostruku krunu.
Drug Crni mi polako preuzima epitet "gazde na serveru"...Svaka cast,samo nastavi tako...ili dodji s nama na balkanski server...
Ivane da ti nije tog "bombardera" nebi nidokle...
A ja s Realom zavrsavam polako,jedna era dominacije i slave se privodi kraju...kako kazu najbolje se oprostiti kad si na vrhuncu slave...4 sezone za redom osvojena 3xkruna i mislim da je vec dosta...zadnja strana trofejne sobe(uz pehar LS i lige tu) sve govori...
Sad,malo onako vise iz gusta,igramo s domacom rajom na balkanskom
Svima zelim puno strpljenja i volje i naravno cestitke na trofejima i sretno dalje...![]()
A zna se od koga je uzet taj bombarder...Drug Crni mi polako preuzima epitet "gazde na serveru"...Svaka cast,samo nastavi tako...ili dodji s nama na balkanski server...
Ivane da ti nije tog "bombardera" nebi nidokle...
Sta su poradili balkanci na svetskom serveru...![]()