Toliko i od mene za ovu sezonu
Čestitam svima na osvojenim trofejima,i sve najbolje u sledećoj sezoni
Toliko i od mene za ovu sezonu
Čestitam svima na osvojenim trofejima,i sve najbolje u sledećoj sezoni
A evo ekipe sa kojom je moj buraz završio na 7. poziciji. Iskreno liga mu nije bila jaka, ali kakva god da je bila, njegova ekipa je bila najlošija i najstarija, samo 2 puta je ušao na igricu, na početku sezone, i et dns da vidi koji je završio. Ja kada sam vidio nisam mogao da vjerujem . Bravo za mali nordeus !!!
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
[QUOTE=Crni;322651] Ekipa koja je prošle sezone osvojila, ove je odbranila trostruku krunu.
Drug Crni mi polako preuzima epitet "gazde na serveru"...Svaka cast,samo nastavi tako...ili dodji s nama na balkanski server...
Ivane da ti nije tog "bombardera" nebi nidokle...
A ja s Realom zavrsavam polako,jedna era dominacije i slave se privodi kraju...kako kazu najbolje se oprostiti kad si na vrhuncu slave...4 sezone za redom osvojena 3xkruna i mislim da je vec dosta...zadnja strana trofejne sobe(uz pehar LS i lige tu) sve govori...
Sad,malo onako vise iz gusta,igramo s domacom rajom na balkanskom
Svima zelim puno strpljenja i volje i naravno cestitke na trofejima i sretno dalje...
A zna se od koga je uzet taj bombarder...Drug Crni mi polako preuzima epitet "gazde na serveru"...Svaka cast,samo nastavi tako...ili dodji s nama na balkanski server...
Ivane da ti nije tog "bombardera" nebi nidokle...
Sta su poradili balkanci na svetskom serveru...
E pa ljudi još jedna sezona je iza nas. Ovo smo mi osvojili
Rezime sezone:
Rezime dosadašnjeg dela:
Nosioci igre:
Do sada sam dosta igru bazirao na skautima 1 do dvojice, ali sa time je kraj došla su neka druga vremena.
Malo sam spustio kvalitet i čekamo žreb sutra:
Bravo Shadow,Crni,Macva,svaka cast svima.Dal' ce mene sreca pogledati da osvojim LS i Kup..Ako ne osvojim,tankiracu tamo sledecu sezonu,i onda cim krene nova pokusacemo da osvojimo sve . Nadam se da ce nesto menjati u igrici,meni nije jasno kako je onaj Efremov koji je osvojio LS mene razbio
7-2,a u finalu 6-0...
Last edited by AtleticoMadrid; 02-07-2015 at 04:48 PM.
Izbegli smo minus -30M odigravsi 9 prijateljskih utakmica i sada smo u +70M...
Igraci mrtvi...svih 49 igraca sto imam zavrsili su u Urgentnom centru...
Ahahahahahahaha...