@Sarma Ma neću ni tu dugo haha
I da se pohvalim, napokon mi je sviran penal, nakon 35 utakmica..
Veni,Vidi,Vici
U OMA ligi će bit grupnjak samo takav hahahaha. Osim 7 timova iz te lige, ostali timovi su svi aktivni i gotovo svi su bili među prva 4. prošle sezone, a jedan od njih koji je bio 5. je osvojio ligu prvaka (moj prvi protivnik večeras). Dakle, liga od 14 aktivnih timova i menadžera.
Clermont je dobio prvu s 1-0, a Celtic poražen 1-2 u 90' minuti iz slobodnog udarca Izvlačenje kupa je zasad dobro prošlo jer nijedan tim nije kvalitetniji od mojih
Ex top eleven player
Е овако.. у другом колу купа ми се пао неки Турчин, а како и не би кад само они и играју код мене на серверу :Р Слабији је од мене али куп је то.. рачунам да могу да прођем у 2 рунду... ЛШ група је средња, очекујем пролаз даље... И Лига... пфф... у лиги има баш баш доста уједначених екипа.. очекује се тешка борба за неко од прва 4 места... Надамо се првом.. али видећемо :Р
moje natjecanje,strah i trepet sam u LP pitam se zasto
i ove sezone start pobjedom i lov na titulu je poceo, 3-0 pobjeda u gostima slabo ali ok
HVALA SVIMA NA PODRSCI,ZA SADA SE FORMACIJA 4-3MC-2-1 POKAZUJE KAO DOBRA,SOLIDNA REALICACIJA 3 GOLA PO UTAKMICI
zadovoljan sam startom sezone
KUP SLJEDECI PROTIVNIK
Last edited by vedran boca juniors; 01-13-2015 at 11:56 AM.
Lagana pobeda od 7-0 u Ligi.Valjda cemo razbijati protivnike i nadalje.
Idemoooooooo ATM
Tesko do pobede :-)))
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО