Pobjeda u LP, 3 gola GORANA STEVANOVICA koji je jucer kupljen i danas odma postao Skaut nakon 1 odigrane utakmice
Izvucen KUP
2 zadnje sezone sam ispadao u Doigravanju nadam se da sad necemo
♥FORZA MILAN!!! ♥
Pobjeda u LP, 3 gola GORANA STEVANOVICA koji je jucer kupljen i danas odma postao Skaut nakon 1 odigrane utakmice
Izvucen KUP
2 zadnje sezone sam ispadao u Doigravanju nadam se da sad necemo
♥FORZA MILAN!!! ♥
@Steppenwolf odavno dobijaju, ima mozda mjesec i nesto hahaha
Veni,Vidi,Vici
Celtic dobio u lp u gostima 2-3 protiv drugoplasiranog i sad ima 9 bodova, ligašku igra za 20ak minuta
TSGH igrao bizarnu utakmicu u ligi protiv jednog aktivnog OMA igrača. Više od pola utakmice sam bio bez 1 igrača koji je dobio crveni, ali nisu iskoristili penal protiv mene da bi ja kasnije poveo 1-0. Što je još zanimljivije, ponovo sam svjedočio utakmici u kojoj jedan tim ima igrača manje a ne gubi posjed lopte nakon isključenja, samo ovaj put je to bio moj tim. Posjed je bio oko 50-50 ili 51-49 za njega, nisam siguran, on je bio domaćin
Glavni tim je igrao 2-2 u LP i sad se nalazi u dosta teškoj poziciji, 4 boda ima, međutim drugi par još nije igrao, očekujem da ću pasti na 3. mjesto nakon te utakmice. Utakmica je fino krenula, 2-0 za mene u 1. poluvremenu, ali u 86' protivnik izjednačio na 2-2
Clermont igra kasnije
Ex top eleven player
Evo ga remi u ligi, nismo to očekivali s' obzirom na razliku u kvalitetu, praćenje i ostalo, ali eto... Bilo je još remija, pa ostajemo na prvom mjestu.