Ne znam na kojem sam, al nema ih ovdje toliko, samo poneki turcin nekad naidje
Ne znam na kojem sam, al nema ih ovdje toliko, samo poneki turcin nekad naidje
Veni,Vidi,Vici
Bogami slaba dva dana kod mene. Juče remi u ligi:
Izvukao me golman xD
Poraz u kupu:
Danas da vadimo fleke ili pa-pa xD
Evo i nas malo :-)))) tesko ide ali drzimo se nekako
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Momci,ko su ti nordgeni???I po cemu su bolji od drugih igraca na transferu?
Danas nam je u goste došao prejak protivnik, ali smo ga taktički nadmudrili u drugom poluvremenu, iako je bio prisutan... Sveli smo njegove šuteve na 5 u drugom poluvremenu, a naše povećali za 16... Kumar je postigao prvi gol u karijeri posle kornera koji je izveo Borsi... Ovo je postalo stvarno nenormalno, golmani konstantno brane slobodne udarce Borsiju ove sezone (blizu je skaut zvezdice, ima specijalnost za slobodnjake, a šut mu je skoro na nivou svetske klase)... U nedostatku kvalitetnih igrača na marketu, na pozicijama desnog krila i DMC, konstantno sam prinuđen da igram sa bar jednim, a nekad i dva igrača van pozicije, kad sam promenio taktiku u 4-5-1 V u drugom poluvremenu...
Poraz u ligi , namjerno sam izgubio da bi pustio jednog prijatelja da udje medju prva 4 ,a i odmarao sam neke igrace za kup
Cekamo KUP , pa ako neko moze nek navrati veceras u 21:30 i podrzi nas
prva je zavrsila 1:1 u gostima
♥FORZA MILAN!!! ♥
Nešto sam se zaneo, pa sam propustio utakmicu, iako sam planirao da budem prisutan... Hvala Siniši na podršci
U svakom slučaju, nema veze, dobili smo utakmicu... Vera je terorisao protivnika po levoj strani... Liri je verovatno dao gol iz slobodnjaka... Jedini gol nam je dao DC stokilaš na MC poziciji, šta reći...
Milanče, ti STEPPENWOLFu spomenik da digneš sto si trenutno treći