Pa u photoshop-u...ahahahaha...
Pa u photoshop-u...ahahahaha...
Rezime početka sezone:
Glavni tim dobio u kupu 5-0 , 12 novih igrača, 9 su nordgeni, budžet je potrošen, sad imam 32M što nije dovoljno za proširenje tribina (34M je najjeftinije) pa ću graditi nakon uzvrata kupa. Proširenje tribina ili stadiona su mi jedine 2 slobodne opcije za gradnju. Trenutni rating tima je 91.X, 5* na nivou 15 i prosjek godina 22
Clermont je prošle godine bio kvalitetom najjači od svih mojih timova tako da sam ove sezone doveo samo 5 igrača. Klub trenutno ima ~100M na računu, tokena nije puno potrošeno, spreman je ako bude trebalo pojačanja. Pobjedom u kupu 5-1 osiguran je miran uzvrat u gostima.
Celtic je dobio 1-4 u kupu u gostima, jednom nogom u sljedećoj rundi. Potrošeno je dosta novca i tokena, nedostaju mi još po 1 ML i DL, njih ću dovesti nakon što skupim dovoljno u blagajni. 1.9M na nivou 5 je jako slab budžet.
TSGH je onaj problematični. Dok ostali timovi fino kreću u sezonu, ovaj baš se zainatio. Tu sam potrošio najviše tokena, doveo sam 7-8 igrača, a još uvijek trebam dovesti dosta njih (sigurno 4-5). U problemu sam jer je admin oma lige na početku prošle sezone rekao da će se ove krenuti ispočetka pa sam koristio igrače pred istekom ugovora koji ni tad nisu bili nešto konkurentni (4* i poneki s jakih 3*) Prodao sam 10ak takvih + ozljeđeni u timu i eto veselja, trebam presložiti tim kompletno za 1 sezonu više, jer ipak se ove ne kreće ponovo nego sljedeće. Naravno da to ne bi bio jedini problem, poraz 0-1 kod kuće u kupu, a sat na aukcijama laže ko političari s balkana. Ne znam kako ni zašto, na ovom profilu konstanto pokazuje krivo vrijeme kraja inicijalne runde dok na ostalima radi dobro. Probao sam pokrenuti u drugim pretraživačima, ali nije pomoglo. Mislim da nema smisla podešavati sat ako ostali timovi imaju točno usklađeno vrijeme.
Last edited by t11_fan; 01-12-2015 at 09:43 AM.
Ex top eleven player
Pa ja sam u vjecnoj krizi sa novcima, i sto imam tokena nemam para
a i naravno igrac mi se na aukciji proda svake prestupne
Last edited by Sarma; 01-12-2015 at 10:32 AM.
Nakon sinocnjeg remija u gostima(2:2)obezbjedili smo u revansu prolaz dalje...
Haha, koliko sam škrt sa parama najviše što bi od mene mogao dobiti je 5M xD
Odakle ti toliko tokena?!Meni ne bi bilo zao trositi to,Sarma slazem se s tobom