Originally Posted by Sarma Danasnji rezultati, glavni pratioc u ligi kiksao, idemoooo Attachment 36518Attachment 36519Attachment 36520 Prosek 7.09 golova po utakmici..... jbt ima li ko ziv u tvojoj ligi FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Uf.Mnogo problema.Ali bitno da smo ga zbacili sa 2. mesta Liga Sampiona izgleda ovako : Jedva
Da li postoji nacin da se izbrise poslednja slika...Slucajno sam je stavio
Originally Posted by PepG Prosek 7.09 golova po utakmici..... jbt ima li ko ziv u tvojoj ligi FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ Slabo vala
Veni,Vidi,Vici
Originally Posted by AtleticoMadrid Da li postoji nacin da se izbrise poslednja slika...Slucajno sam je stavio Klikneš na "Go Advanced", pa na "Manage Attachments" i tu izbrišeš...
Originally Posted by PepG Prosek 7.09 golova po utakmici..... jbt ima li ko ziv u tvojoj ligi FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ Ma vidiš ga da igra sam sa sobom i sa nekom curom...
Neočekivan protivnik, očekivana pobeda... Gomes je spakovao 2 gola, a McQueen 1... malo nas je pritisnu bot na kraju, ali uzalud...
Originally Posted by Steppenwolf Ma vidiš ga da igra sam sa sobom i sa nekom curom... Prati ga u stopu verovatno planira da mu ukrade titulu u zadnjem kolu FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
1000%,Sarmice,pazi se tih,meni su u nekoliko navrata preoteli titulu
Сутра играм са првим на табели, дечко има респектабилан тим... Игра у формацији 4-1-3(широко)-2 ... Притисак је на нашој страни, јер морамо да победимо и да заузмемо 1 место...
Forum Rules