3436Likes
-
Addicted
-
Rookie
-
Serbian Forum Moderator
-
Addicted
-
Rookie
Random je to .
Idemoooooooooo.
-
Rookie
-
VIP
Jooj jaooj jaooj..ajde necemo daleko u proslost i da spominjemo neke druge utakmice, ali da smo jucer pobijedili, danas bi prestgli drugoplasiranog samo dva boda zaostajali za prvoplasiranim. Danas smo u gostima pobijedili drugoplasiranog i izjednacili se na ljestvici po broju bodova, no on ima bolju gol razliku..
U nekim kombinacijama mogli bi biti prvi, Atletico mora jos negdje da izgubi barem dva boda, i u zadnjem da ne pobijedi Sikirevce, dakle i gol razlika bi ovdje mogla biti presudna, no nazalost ni tu ne stojimo bas najbolje, a protivnici ce do kraja imati nekoliko utakmica koje ce im sluziti za nabijanje gol razlike.
-
Ovakve ocjene a sezone katastrofalna... Razmišljam da ga prodam. Inače, čitava ekipa igra najlošiju sezonu u historiji kluba. U tim uloženo oko 60M(iako sam prodao par igrača) a posljednji na tabeli.
-
Rookie
Ivane,da ja imam takvog mr-a bilo bi odlicno.Pogledaj golove u Ligi..A moji debili skauti ne mogu gol dati,defanzivci dobro igraju.Martins je imao formu oko 6 sada i golove daje i forma 8
-
VIP
Kad bi bar osvojio naslov..