Page 146 of 160 FirstFirst ... 4696136144145146147148156 ... LastLast
Results 1,451 to 1,460 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie AtleticoMadrid's Avatar
    Srecno svima,valjda ce biti trostrukih haha.Ove sezone samo jedan trofej,nema tanjirica u LS i Kupu...

Addicted Crni's Avatar
    Hvala, takođe srećno svima u završnici.

Addicted Crni's Avatar
    Ma, samo nek je zanimljivo.

Apprentice Ivan Jordovic's Avatar
    U ligi je titula obezbedjena,u poslednjem kolu igramo sa poslednjeplasiranim pa ćemo probati da uzmemo dostignuce bunker

A ušli smo i u finale LS,naredni protivnik je slicnog kvaliteta kao i mi ali ćemo se nositi

A ništa od ovoga nebi bilo da nema njega...

Sve ovo je veliki uspeh jer ove sezone uopšte nismo bili aktivni na ovom profilu,ništa nije promenjeno u postavi izuzev kupovine botova od 4* zbog prodaje ,botova od 5* nije uopšte bilo

A i na balkancu nije lose,imamo tu prednost ali to je malo pa se lako moze desiti da se ne osvoji liga

A klub koji preuzimam za 2/3 dana je mozda nekima dobro poznat,to je FK Knić B na 37lvl

Apprentice Esmir Bulić's Avatar
    Quote Originally Posted by Ivan Jordovic View Post
    U ligi je titula obezbedjena,u poslednjem kolu igramo sa poslednjeplasiranim pa ćemo probati da uzmemo dostignuce bunker

A ušli smo i u finale LS,naredni protivnik je slicnog kvaliteta kao i mi ali ćemo se nositi

A ništa od ovoga nebi bilo da nema njega...

Sve ovo je veliki uspeh jer ove sezone uopšte nismo bili aktivni na ovom profilu,ništa nije promenjeno u postavi izuzev kupovine botova od 4* zbog prodaje ,botova od 5* nije uopšte bilo

A i na balkancu nije lose,imamo tu prednost ali to je malo pa se lako moze desiti da se ne osvoji liga

A klub koji preuzimam za 2/3 dana je mozda nekima dobro poznat,to je FK Knić B na 37lvl
    Šteta ako ovaj tim ode u krive ruke

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Kod žene:

Sutra sa prvoplasiranim.
    Na balkanskom:

Bogami gusto baš

Dreamer Sarma's Avatar
    Nisam prisustvovao nijednoj utakmici, u finalu smo, liga vec odavno osvojena.
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-screenshot_13.jpg
    Veni,Vidi,Vici

Pro PepG's Avatar
    To je to od LS za ovu sezonu

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1423074258642.jpg  

VIP t11_fan's Avatar
    Evo screenshota s jedne utakmice mog prijatelja ali je mene prilično isfrustrirala pa sam sebe pitam šta bi ja da se meni ovo dogodi i zašto mi uopće igramo ovu igru.
    Ako je netko se još nadao donekle da ova igra ima veze sa stvarnim nogometom, evo dokaza da nema. Ovo čak nije ni smiješno.
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-8men-troll.jpg
    Ex top eleven player

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Evo screenshota s jedne utakmice mog prijatelja ali je mene prilično isfrustrirala pa sam sebe pitam šta bi ja da se meni ovo dogodi i zašto mi uopće igramo ovu igru.
    Ako je netko se još nadao donekle da ova igra ima veze sa stvarnim nogometom, evo dokaza da nema. Ovo čak nije ni smiješno.
    Click image for larger version. 

Name:	8men troll.jpg 
Views:	53 
Size:	100.1 KB 
ID:	37500
    Zato ja ne dam ni dinara za ovo niti cu a da me isfrustriraju ne mogu zato sto ocekujem sve moguce kombinacije od njih

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮