Milanče, unakazi te ovaj po levom krilu...
Originally Posted by Steppenwolf Milanče, unakazi te ovaj po levom krilu... PepG je odigrao veoma zalosno danas...
Originally Posted by NTNK PepG je odigrao veoma zalosno danas... Stavi taj bonus na max. slaba motivacija FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Originally Posted by PepG Stavi taj bonus na max. slaba motivacija FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ Nemoj ti meni slaba motivacija,zar ti nije dovoljno sto igras za slavni klub NTNK United,treba da ti bude cast i privilegija... Ako ne,pravac trasnfer lista... Ahahahahahahaha...
Originally Posted by NTNK Nemoj ti meni slaba motivacija,zar ti nije dovoljno sto igras za slavni klub NTNK United,treba da ti bude cast i privilegija... Ako ne,pravac trasnfer lista... Ahahahahahahaha... a gdje je STACNJAK
Originally Posted by NTNK Nemoj ti meni slaba motivacija,zar ti nije dovoljno sto igras za slavni klub NTNK United,treba da ti bude cast i privilegija... Ako ne,pravac trasnfer lista... Ahahahahahahaha... Hahaha bice bolje u sledecoj utakm. a znas kako je to kad igrac nema konkurenciju na klupi na poziciji desnog beka... laganica haha FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Forum Rules