Kada se na poklon dobije ovaj skill poen, jel ima neki odredjen redoslijed kojem se igracu daje ili ide random i jel ima sanse da ja uticem kojem ce igracu bit dodjeljen?
Kada se na poklon dobije ovaj skill poen, jel ima neki odredjen redoslijed kojem se igracu daje ili ide random i jel ima sanse da ja uticem kojem ce igracu bit dodjeljen?
Veni,Vidi,Vici
Liga,malo se popravila gol razlika,popeli smo se na drugu poziciju danas
Kup,nisam mogao da pratim,poraz...ali prolazimo dalje imamo iz prve utm 4:0
Forza Juve !!!!![]()
![]()
Pobjeda u KUP-u ali vrlo losa utakmica s nase strane osim IVAN BRKO koji je dao sve od sebe i postigao 2 gola.
Pratimo dalje rad igraca pa ako opet budu losi moglo bi doc do izbacivanje iz 1.momcadi ali i kluba
♥FORZA MILAN!!! ♥
poraz u ligi doma 1-2 od po meni najjaceg u ligi,vodio sam do 78 min 1-o,tada primam gol iz slobodnjaka i klasika 90+ min 1-2 zalosno
Ja vala igram jednostavne 4-5-1 i 4-4-2, svaku utakmicu isto iz 4-5-1 u 4-4-2 i vala radi, sami znate uspjeh i gol razliku, a neki timovu i nisu toliko slabiji od mene
Veni,Vidi,Vici
@Sarma Ovo je bilo vanredno stanje, gubim 4-1 protiv tima, vidio si kakvog. Krenuo sam običnim 43n2w1 i nakon nekoliko min bilo je 2-0, povukao sam mc-a na dmc da dobijem 451V i opet nije pomoglo, probavao sam promijeniti i taktiku osim formacije, nikakve reakcije nije bilo. Kad je došlo do 4-1 pomaknuo sam i DL/DR na DML/R, veoma napadački mentalitet, uspio sam smanjit na 4-2 još sam imao sreće jer je protivnik imao ozbiljnih akcija da zabije još koji gol pa su i promašivali... Kao da igram protiv 2-3* jačeg, a ne slabijeg tima
Ex top eleven player
Prolaz dalje u kupu sa manjim pljuvanjem ali ništa strašno xD
U ligi standardno
Dominiraju momci
Fina statistika:
Maksimalni do sada:
![]()
Hvala Bogu pa bar netko od nas nema problema s trolovanjem, čestitke na rezultatima![]()
Ex top eleven player