@Sarma Ovo je bilo vanredno stanje, gubim 4-1 protiv tima, vidio si kakvog. Krenuo sam običnim 43n2w1 i nakon nekoliko min bilo je 2-0, povukao sam mc-a na dmc da dobijem 451V i opet nije pomoglo, probavao sam promijeniti i taktiku osim formacije, nikakve reakcije nije bilo. Kad je došlo do 4-1 pomaknuo sam i DL/DR na DML/R, veoma napadački mentalitet, uspio sam smanjit na 4-2 još sam imao sreće jer je protivnik imao ozbiljnih akcija da zabije još koji gol pa su i promašivali... Kao da igram protiv 2-3* jačeg, a ne slabijeg tima

3436Likes
3436Likes LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

Da li neko ima taktiku da im se padnu protivnici istog ili nizeg levela,ja stalno ispadnem od lvl iznad mog ....
 Da li neko ima taktiku da im se padnu protivnici istog ili nizeg levela,ja stalno ispadnem od lvl iznad mog ....  Originally Posted by AtleticoMadrid
 Originally Posted by AtleticoMadrid

-7
-7 -1
-1

. Nadam se da mi se neće ponoviti nekad od loših sezona gdje ću ja dominirati a ljudi će redovno da me filuju xD
. Nadam se da mi se neće ponoviti nekad od loših sezona gdje ću ja dominirati a ljudi će redovno da me filuju xD