Page 43 of 161 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 421 to 430 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

VIP t11_fan's Avatar
    @Sarma Ovo je bilo vanredno stanje, gubim 4-1 protiv tima, vidio si kakvog. Krenuo sam običnim 43n2w1 i nakon nekoliko min bilo je 2-0, povukao sam mc-a na dmc da dobijem 451V i opet nije pomoglo, probavao sam promijeniti i taktiku osim formacije, nikakve reakcije nije bilo. Kad je došlo do 4-1 pomaknuo sam i DL/DR na DML/R, veoma napadački mentalitet, uspio sam smanjit na 4-2 još sam imao sreće jer je protivnik imao ozbiljnih akcija da zabije još koji gol pa su i promašivali... Kao da igram protiv 2-3* jačeg, a ne slabijeg tima
    Ex top eleven player

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Prolaz dalje u kupu sa manjim pljuvanjem ali ništa strašno xD

U ligi standardno

Dominiraju momci

Fina statistika:

Maksimalni do sada:

VIP t11_fan's Avatar
    Hvala Bogu pa bar netko od nas nema problema s trolovanjem, čestitke na rezultatima
    Ex top eleven player

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    STACNJAK je napustio klub na pocetku sezone...

Rookie AtleticoMadrid's Avatar
    Poraz u Kupu od 2-1...Ne mogu da osvojim Kup i to je Da li neko ima taktiku da im se padnu protivnici istog ili nizeg levela,ja stalno ispadnem od lvl iznad mog ....
    I zanima me da li stavljate bonuse igracima,meni pise 200 k,da li je to za igraca ili za ceo tim ?I koliko stavljate cene karata?

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by AtleticoMadrid View Post
    Da li neko ima taktiku da im se padnu protivnici istog ili nizeg levela,ja stalno ispadnem od lvl iznad mog ....
    I zanima me da li stavljate bonuse igracima,meni pise 200 k,da li je to za igraca ili za ceo tim ?I koliko stavljate cene karata?
    Bonusi: mijenjam od utakmice do utakmice, od protivnika do protivnika, a bonus odnosi se na cijeli tim.
    Cijene karata stavljaju se na oko 30% od maksimalne. Dakle odeš na cijene karata, povećavaš dok ne dođe do kraja, onda izračunaj otprilike koliko je 30% (do maksimalno 1/3) i postavi cijenu, ako ju bude trebalo korigirati, podigni ili spusti za 1$
    Moja kup strategija je da prije kraja sezone prodam igrače koje svakako ne planiram koristiti sljedeće sezone. Umjesto njih kupim slobodne igrače koji mi onda spuste prosječnu kvalitetu tima pa ne dobijem tako snažne protivnike. Bude malo lakše, ali kup nikad nije lagan. Prvog dana sljedeće sezone prodam slobodne igrače
    Ex top eleven player

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Prva cetiri prvenstva za redom smo osvojili kad smo poceli igrati, sva cetiri prvenstva gotovo kao pravilo, u odredjenom kolu smo gubili utakmice, i to po dvije, tri zaredom, cime bi kompromitrali cijelo prvenstvo. Onda smo prestali to da pratimo, ali evo vec dvije sezone za redom ista stvar nam se dogadja, uzvrat drugoga kola kupa i 3 kolo prvenstva mi gubimo, tj ispadamo iz kupa a u prvenstvu gubimo. Prosle sezone nas nije to toliko tangiralo jer smo u prvenstvu izgubili od velikog rivala, u kupu smo prsli ko kokice ali skoro nista nismo ulagali u momcad pa nas nije toliko smetalo, ali ovaj udarac danas je bome utjecao na nase ambicije ove sezone.

No ajmo redom, u prvenstvu smo izgubili od kluba koji je 6Q slabiji od nas. Izgubili smo sa cistih 2-0 s time da smo jos koji gol mogli primiti.

Evo njegov i moj tim

U kupu nam je trebala pobjeda, imao sam 15% posjeda, dominirao, navijace, moral i kondicija na vrhuncu a cak smo i dobar dio susreta imali igraca vise jer se protivnicki ozljedio a menadjer nije bio prisutan. I nismo uspjeli postici pogodak i ispali smo iz kupa. Bio je ovo treci reci ove dvije ekipe u zadnjih par dana, ali rival je eto ovdje prosao, a nama ostaje da mu se osvetimo u ligi prvaka.

Evo i njegov tim

Ne kazem nista, ja rijetko kad kukam da su mi drugi krivi, ali eto cudna koincidencija da mi se ista stvar ponavlja vec dvije sezone za redom. Jaci sam od obojice ali naravno da je moguce da izgubimo jer nisu ni protivnici macji kasalj, ovo nas je najvise pogodilo zbog ambicija jer ocito ovaj tim nije spoban pokazati vise u kljucnim utakmicama.
    t11_fan, Steppenwolf, PepG and 3 others like this.
    Sezona 27, Level 27

Pro munchen's Avatar
    256 šuteva na gol, 132 kornera, lik ima šut iz daljine i pobijedi me 1-0 . Nadam se da mi se neće ponoviti nekad od loših sezona gdje ću ja dominirati a ljudi će redovno da me filuju xD

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    STACNJAK je napustio klub na pocetku sezone...
    kako je igro nije ni zasluzio nosit sveti dres
    PepG and NTNK like this.

VIP
    Kakva je ovo sezona, strašno...
    4 igrača u napadu koji su zajedno dali 63 gola prošle sezone, ove sezone samo 2 u 8 utakmica...

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-1.png
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-2.png
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-3.png
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-4.png
    PepG and Crni like this.