Je l' ima Dinamovaca ovde? malo sam se igrao s pingvinima...
Ovaj bilmez Yilmaz kod mene nije mogao sedmicu da nabode, a vidi ga ovde... 5 osmica iz 10 utakmica... Al' zato je Tas prodaja veka... Zokoto daje golove i dobija kartone, kod mene je samo dobijao kartone...
Last edited by Steppenwolf; 01-17-2015 at 10:01 PM.
Originally Posted by Steppenwolf Je l' ima Dinamovaca ovde? malo sam se igrao s pingvinima... Sad kad si poceo napravi onda za veliku cetvorku sve FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Daj ako ko te pingvine pravi, treba jedan za zeljeznicar hahaha
Veni,Vidi,Vici
Originally Posted by Steppenwolf Ako je neko budan sa balkanca, imam utakmicu u Kupu u 1 i 40. Bilo je 0-0 u prvoj utakmici i svaka pomoć bi dobro došla Sad sam evo doso iz kina, pa mozda i budem tu, samo me podsjeti ako si na fejsu
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Steppenwolf Je l' ima Dinamovaca ovde? malo sam se igrao s pingvinima... AAA svaka ti dala, kako ne bi bilo...vatreni Dinamovac se javlja na duznost
Sta reci..jaci sam od njega za10 Q a pobijedli smo u zadnjem napadu, u 90.min.. U ligi prvaka sigurna pobjeda
Originally Posted by PepG Sad kad si poceo napravi onda za veliku cetvorku sve FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ Nemam nerava da se igram s pikselima, samo remodeliram postojeće pingvine koji mogu lako da se preprave...
Originally Posted by Aleksandar Ilok Sad sam evo doso iz kina, pa mozda i budem tu, samo me podsjeti ako si na fejsu Ma to je od sinoć, zakasnio si
Originally Posted by Aleksandar Ilok Sad sam evo doso iz kina, pa mozda i budem tu, samo me podsjeti ako si na fejsu ja cu bit sigurno tu do 4 ujutro napadam kofere
Forum Rules