Ako je neko budan sa balkanca, imam utakmicu u Kupu u 1 i 40. Bilo je 0-0 u prvoj utakmici i svaka pomoć bi dobro došla
Originally Posted by Steppenwolf Ako je neko budan sa balkanca, imam utakmicu u Kupu u 1 i 40. Bilo je 0-0 u prvoj utakmici i svaka pomoć bi dobro došla Jbg dosao bih ali ja sam indonezanin FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Originally Posted by PepG Jbg dosao bih ali ja sam indonezanin FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ Nema veze, dobio sam ga jedva, a i sad sam video da je bilo 1-0 u gostima...
Originally Posted by Steppenwolf Ako je neko budan sa balkanca, imam utakmicu u Kupu u 1 i 40. Bilo je 0-0 u prvoj utakmici i svaka pomoć bi dobro došla Sad sam evo doso iz kina, pa mozda i budem tu, samo me podsjeti ako si na fejsu
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Aleksandar Ilok Sad sam evo doso iz kina, pa mozda i budem tu, samo me podsjeti ako si na fejsu Ma to je od sinoć, zakasnio si
Originally Posted by Aleksandar Ilok Sad sam evo doso iz kina, pa mozda i budem tu, samo me podsjeti ako si na fejsu ja cu bit sigurno tu do 4 ujutro napadam kofere
Forum Rules